Lehet az ember teljesen egyedül (család, barátok vagy bármilyen hozzá közel álló személy nélkül) boldog?
Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 18:47
21/22 anonim válasza:
Másként látjuk ezt. Szerintem mondhatok bármilyen érvet akkor sem fogsz mást gondolni. Így viszont nem értem azt, ha van egy határozott álláspontod miért tetted fel a kérdést és állsz bele abba ha valaki mást gondol.
Ezek nagyon jól hangzó közhelyek amit leirtál. Az ilyen témában mindenki ezt mondja mint amit te is. Viszont akkor mégis miért boldogtalan mindenki? Nagyon sok embernek van szerető családja akikkel megoszthat mindent de én őket sem látom boldognak igazán. Azt pedig, hogy szerintem miért nem azok már korábban kifejtettem.
Nem célom senkit sem meggyőzni csupán feltéttel egy kérdést és én válaszoltam rá. A részemről ennyi volt.
22/22 bósznya válasza:
Saját tapasztalatból mondom, hogy lehetséges. A megoldás kulcsát pedig #13 már tűpontosan megírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!