Mit tegyek ha a legtöbb ember elutasító velem?
Nehogy azt hidd ha elkezdesz dolgozni majd könnyebb lesz. Az iskolában nincs tétje, ott mindenki egyenlő. Egy munkahelyen már érvényesülnöd kell, különben te leszel az akivel felmossák a padlót. A megélhetésed is ezen múlik. Nem tehet meg, hogy ülsz egy sarokban és elvagy. Vagy te gázolsz át másokon, vagy rajtad fognak. Ennyire egyszerű. A fizetésed és a karriered sem a teljesítményed alapján beindulni, hanem hogy mekkora a nyelved és mennyire vagy jó arc.
Össze kell szedned magad mire kikerülsz a suliból.
#4 Az, hogy az ember introvertált még nem zárja ki az életben való érvényesülés tényét.
Ha így lenne akkor csak az extrovertáltak dolgoznának és egekben lenne a munkanélküliség.
Nem zárja ki, nem is állítottam, de nehezebben boldogul. A környezetemben is tapasztaltam.
De egyébként neked is igazat adok részben. Elnézést ha nem voltam egyértelmű.
Hiába pontozta le mindenki a
4-est, mert igaza van azzal kapcsolatban, hogy érvényesülni csak úgy lehet, ha van egy nagy nyelved és jó arc vagy. Ez a szomorú igazság, még akkor is, ha senki nem akarja ezt elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!