Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos emberek,hogyan...

Magányos emberek,hogyan telnek a mindennapjaitok?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok,barátaim nem igazán voltak,most pedig egyáltalán nincs egy sem.

Párom évek óta nincs,és kilátásban sincs senki.

A napjaim abból állnak,hogy felkelek,itthon megcsinálom amit kell,elmegyek dolgozni,haza érek,fürdés éves aztán fekvés..

3 műszakban dolgozom,így túl sokat nem vagyok itthon.

Mennyire van hatással rátok a magány,mind fizikailag,mind lelkileg?

Fizikailag miben nyilvánul meg?

Mivel terelitek a figyelmet?

Vagy mi az,amire leginkább gondoltok a méginkább magányos időszakban?

2023. jan. 29. 19:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem is az edzés segített, de azért nem két hét megtanulni a dolgokat. Még évekkel később is aránylag kezdő vagyok. Most heti hatszor járok konditerembe, hétköznap szoktam egyszer pihenni. Az edzésen kívül meg kell tanulni főzni, tápanyagot számolni, ezzel is megy az idő. https://www.youtube.com/@RenaissancePeriodization/playlists ha tudsz angolul itt mindent megtalálsz, esetleg fizess be személyi edzésre, de az átlag edző lehet hogy sok hülyeséget mond. Mindenesetre energia levezetésre, figyelemelterelésre mindenképp jó az edzés, de ha nagy változást akarsz sokáig és jól kell csinálni.

Élőben nem nagyon szeretek beszélgetni az emberekkel, kisebb online közösségeket keresek néha, mostanában főleg magyarokat twitchen, velük szoktam este kicsit beszélgetni ha látom hogy nyitottak rá.

2023. jan. 30. 09:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Magányos lehetsz ha van családod akkor is. Ha bármit csinálsz szinte semmi sem jó. De ha meg nem csinálsz semmit az meg még nagyobb baj, az a legnagyobb baj. Sokszor már feladnám, de nem lehet, csinálni kell.
2023. jan. 30. 18:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Először is, felkelek, osztok a cicáknak kaját, meg tökölök a reggeli készülődéssel, aztán munka. Ott eltöltök olyan 5-6 órát, aztán irány sétálni. A napi 7-8 kilométer sétámnak mindig meg kell lennie, hogy fizikailag fitt maradjak. Ezen kívül beiktatok a héten egyéb mozgásokat is, futás, teke, súlyzós edzés, tánc. Otthon is van pár aero gépem, úgyhogy a fittséggel nincs baj, és ez az egyik legfontosabb. Tök mindegy, hogy egyedül élsz e, vagy valakivel, fizikailag és szellemileg legyél mindig fitt. Ezen kívül hétköznap rengetegféle hobbi, minden nap más. Rajzolás, játék, sorozatnézés, játszok vagy 5 féle hangszeren, írok novellákat, verseket, kamerázok, fényképezek, stb. Kreatív ember le tudja kötni magát végtelen módon. Hétvégén feljárok pestre akár sétálni, akár múzeumokba, akár bulikba, mikor mennyi pénzem van. Nyáron meg aztán pláne millióféle elfoglaltság van. Kirándulás, túrázás, úszás, bringázás, lemenni egy tópartra napozni, olvasni, stb.

Nem az a kérdés soha, mit csináljak, hanem, hogy mit ne? Mert nem fér bele minden egy napba. Rotálni kell az elfoglaltságokat, és az ember így sosem un rájuk.

2023. febr. 1. 18:19
 14/15 anonim ***** válasza:
58%
Nekem mint magányos embernek magányosan telnek napjaim
2023. febr. 2. 21:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Iskolába megyek,haza jövök sokszor már nekem ez egy ajándék hogy haza jöhetek,aztán lepihenek,olvasok elvégzem a leckét és a tenni valókat,este tvzek,aztán alszom. És kb.mindennap így. Ha hívnak valahova elmegyek,de általában nagy ritkán történik olyan. Őszinte legyek nekem ez így megfelel. Nem hiányzik hogy valaki parancsoljon,veszekedjen nem bíron egyáltalán a veszekedést,megfelelni valakinek,nem kell rettegnem a csalódásoktól. Nincs kedvem már ahoz hogy leírjam valakinek mi a hobbim,ki vagyok,miket szeretek csinálni,aztán vagy válaszra sem méltanak. Vagy az "Aha,Értem" típusú szöveggel véget ér a beszélgetés,felesleges idővesztegetés. Megyek ahogy az út sodor,nyitott szemmel,aztán lesz ami lesz.
2023. febr. 5. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!