Magányos emberek,hogyan telnek a mindennapjaitok?
23 éves vagyok,barátaim nem igazán voltak,most pedig egyáltalán nincs egy sem.
Párom évek óta nincs,és kilátásban sincs senki.
A napjaim abból állnak,hogy felkelek,itthon megcsinálom amit kell,elmegyek dolgozni,haza érek,fürdés éves aztán fekvés..
3 műszakban dolgozom,így túl sokat nem vagyok itthon.
Mennyire van hatással rátok a magány,mind fizikailag,mind lelkileg?
Fizikailag miben nyilvánul meg?
Mivel terelitek a figyelmet?
Vagy mi az,amire leginkább gondoltok a méginkább magányos időszakban?
Nekem is az edzés segített, de azért nem két hét megtanulni a dolgokat. Még évekkel később is aránylag kezdő vagyok. Most heti hatszor járok konditerembe, hétköznap szoktam egyszer pihenni. Az edzésen kívül meg kell tanulni főzni, tápanyagot számolni, ezzel is megy az idő. https://www.youtube.com/@RenaissancePeriodization/playlists ha tudsz angolul itt mindent megtalálsz, esetleg fizess be személyi edzésre, de az átlag edző lehet hogy sok hülyeséget mond. Mindenesetre energia levezetésre, figyelemelterelésre mindenképp jó az edzés, de ha nagy változást akarsz sokáig és jól kell csinálni.
Élőben nem nagyon szeretek beszélgetni az emberekkel, kisebb online közösségeket keresek néha, mostanában főleg magyarokat twitchen, velük szoktam este kicsit beszélgetni ha látom hogy nyitottak rá.
Először is, felkelek, osztok a cicáknak kaját, meg tökölök a reggeli készülődéssel, aztán munka. Ott eltöltök olyan 5-6 órát, aztán irány sétálni. A napi 7-8 kilométer sétámnak mindig meg kell lennie, hogy fizikailag fitt maradjak. Ezen kívül beiktatok a héten egyéb mozgásokat is, futás, teke, súlyzós edzés, tánc. Otthon is van pár aero gépem, úgyhogy a fittséggel nincs baj, és ez az egyik legfontosabb. Tök mindegy, hogy egyedül élsz e, vagy valakivel, fizikailag és szellemileg legyél mindig fitt. Ezen kívül hétköznap rengetegféle hobbi, minden nap más. Rajzolás, játék, sorozatnézés, játszok vagy 5 féle hangszeren, írok novellákat, verseket, kamerázok, fényképezek, stb. Kreatív ember le tudja kötni magát végtelen módon. Hétvégén feljárok pestre akár sétálni, akár múzeumokba, akár bulikba, mikor mennyi pénzem van. Nyáron meg aztán pláne millióféle elfoglaltság van. Kirándulás, túrázás, úszás, bringázás, lemenni egy tópartra napozni, olvasni, stb.
Nem az a kérdés soha, mit csináljak, hanem, hogy mit ne? Mert nem fér bele minden egy napba. Rotálni kell az elfoglaltságokat, és az ember így sosem un rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!