Aki magányos az hogyan tölti a mindennapjait?
Kicsit magányosnak érzem magam. :/
22/F
Netezés (hírek, fórumok, blogok olvasása), játék (számítógépen), videók nézése youtubeon + filmek, sorozatok. Az egész olyan mintha semmit se csinálnál, mégis nagyon gyorsan telnek a napok, sokszor valahogy tanulni sincs időm.
Egyébként nem éri meg magányosnak lenni, mert ha egyszer az leszel, nagyon sokáig tart, amíg újra lesz társaságod, barátaid és ez egy ördögi kör: nincsenek barátaid -> nem mész sehova, nem csinálsz semmit -> nem ismersz meg új embereket. Persze lehet mondani, hogy menj egyedül meg találj ki programokat magadnak és szerezz barátokat, csak egyedül sokkal nehezebb minden ilyesmi, mint társasággal. Én már évek óta vagyok így (középiskola közepe, vége óta), valahogy nem sikerül kikerülnöm ebből az állapotból. Bocsi, hogy hosszú lett és a legtöbb nem is arról szól amit kérdeztél.
Reggel felkelek, elmegyek dolgozni a csodálatos munkahelyemre, délután hazajövök, animéket nézek és eszek közben, utána játszok, netezek és alszok. Körülbelül minden nap.
Hétvégente annyi a különbség, hogy nem dolgozok, úgyhogy akkor a szabadidőmben is a net-játék-anime kombót űzöm.
Magányos vagyok, de megszoktam már.
27/f
(Kitörni elvileg úgy lehet, hogy nyitni kell valahogy az emberek felé. Például eljárhatnál konditerembe mondjuk és ott lehet beszélgetni új emberekkel.)
Egész nap itthon szenvedek a gép vagy a tv elő, vágyakozok egy jobb élet iránt, hogy legyenek haverjaim, barátaim de nincsenek. Vagyis van egy, de pont emiatt arra néha túlságosan ráakaszkodok interneten vagy mobilon, mert szükségem van társaságra viszont rajta kívül nincs senki. Messze él tőlem, néha találkozunk csak.
Szóval javarészt itthon ülök és szenvedek, öngyilkosságon gondolkodok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!