Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki van még fent, és miért nem...

Ki van még fent, és miért nem tudtok aludni? Mit csináltok helyette?

Figyelt kérdés

Én fizikailag nagyon ki vagyok merülve, de az elmém nem tud elaludni...

Zenét hallgatok, könyvet olvasok és itt is olvasgatok a fórumon, mert kíváncsi vagyok, hogy mit gondolnak és éreznek az emberek.

2023. jan. 29. 01:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Távközlési szolgáltató NOC-ban dolgozom bentről és épp ezt írom :-)
2023. jan. 29. 01:34
 22/25 A kérdező kommentje:
#19, persze megértelek. Nekem tudod mi segített? Egy kis trükk az elmében. Rájöttem, hogy rengeteg csalódás, trauma, fájdalom tett engem jobb emberré. Mert ha nem tapasztalom meg azokat a fájdalmakat, ma nem lennék az, aki. Pl.: apukám okozott nekem traumákat (csak a klasszikus apás problémák: agresszió), ami sokáig nagyon fájt. De rájöttem, hogy ma ettől tudok lenni jobb partner egy párkapcsolatban, mert jól tudom, milyen nem akarok lenni. Szóval én a fájdalmat mindig megpróbálom átkonvertálni erővé és hatalommá az életem felett, hogy elérhessem a célomat. Érted, hogy értem? Ha pl. valaki elutasít és tiszteletlen, akkor magamban megköszönöm neki, hogy még időben elárulta az igazi arcát és nem pazarolja az időmet. Érted? Szóval próbálom az eseményeket mindig az elönyőmre használni: ehhez az egót el kellett engednem, vissza kellett lépnem egyet hátra, hogy jobban rálássak a dolgokra és a legjobb döntést hozzhassam meg.
2023. jan. 29. 01:38
 23/25 A kérdező kommentje:

#20, nagyon izgalmas!

Nekem speciell most a "származásom" az, ami nagyon izgat, mert sok meglepetést tud hozni egy DNS teszt még úgy is, ha az adott család semmit sem tudott egyes vérvonalakról. De mindenféleképpen csináltatok én is ilyen családfát, mint te.

2023. jan. 29. 01:41
 24/25 anonim ***** válasza:
Játszottam leginkább, lassan le kéne feküdni pár órára :D
2023. jan. 29. 05:23
 25/25 anonim ***** válasza:
#23: Izgalmasabb, ha te csinálod. Nagy élmény, mikor valami érdekességre bukkan az ember. Az autoszomális DNS-eredmények nem feltétlenül a származást mutatják meg, csak azt, hogy jelenleg hol milyen %-ban találhatók a te DNS-edhez hasonlóval rendelkező emberek. Mert azok jelenkori mintákkal dolgoznak, a többi most tesztelőével hasonlítják össze a tiédet. A kapott adatokat érdemes feltölteni olyan helyre, ahol pl. régészeti leletekből vett DNS-mintákkal vetik össze a tiédet. A származásról az többet mutat.
2023. jan. 29. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!