Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan szoktatok le a vagdosás...

Hogyan szoktatok le a vagdosásról? Mit csináltok helyette?

Figyelt kérdés
Én még nem szoktam rá, de nem is akarok. Csak kétszer csináltam, de utána sokkal jobban éreztem magam. Emiatt félek hogy rá tudnék szokni, pedig tényleg nem szeretnék. Tudnátok olyan nyugtató, feszültség levezető módszereket mondani amitől nem csak magamba folytom a stresszt?
2017. szept. 4. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi okoz streszt?
2017. szept. 4. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
24%
Menj padot hányni
2017. szept. 4. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Masztizzál inkább :D
2017. szept. 4. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Stresszoldó színező. Kamunak vagy játéknak tűnik, de tényleg segít. Kikapcsolja az agyad, miközben a bonyolult mintákra koncentrálsz, így nem gondolsz semmire. Egy próbát megér, ráadásul nagyon sok szép képet lehet így készíteni. Én is nagyon szorongtam meg stresszes voltam mostanában és jólesett színezni.

Vagy esetleg más mód, ha ez nem tetszik: sport, új hobbi, baráti beszélgetés, filmnézés stb. A szokásos dolgok. Csak az a lényeg, hogy teljesen más dolgot csinálj, ami eltereli a figyelmed a problémáról.

2017. szept. 4. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:
76%
Nekem killedmyself zenéje mentette meg az életem. Csak leültem egyedül, beraktam a zenét és néztem a felhőket az égen kb. 1,5 - 2 óráig, eleinte sírtam aztán az albumok vége fele mosolyogtam, mert átgondoltam milyen hülyeségre készülök. Vékony a bőröm és az eddzéstől ki is jöttek az ereim, tuti elvéreztem volna... Szóval hallgas szép és nyugodt zenét és ne gondolj semmire vagy gondolt át a jelenlegi helyzeted. Ennyi voltam, remélem segítettem.
2017. szept. 4. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!