Diszlexiás felnőttek, Ti hogy boldogultok a munkahelyeteken? Mit dolgoztok és mit csináltok a diszlexia ellen?
Figyelt kérdés
Titkoljátok ezt a "csodás" részképesség zavarnak nevezett fogyatékosságotokat? A betű cseréket, hogy tudjátok megoldani? Nekem pont olyan a munkám, hogy sokat kell írni, így sokat is tévesztek, tiszta gáz. Ti mit csináltok ez ellen? Úgy tudom ezt nem lehet se kigyógyítani, se kinőlni, végig kiséri az ember életét és nagyon kellemetlen, főleg ha olyan helyen dolgozol. Mit lehet tenni, hogy ne cseréljem az n-et, az m-el, a b, p, d-t és sorolhatnám?2017. aug. 20. 11:53
1/1 anonim válasza:
A testvérem az, a suliban nagyon rossz volt a helyzete, de most minden rendben van vele :) Nem tarthatsz magadnál valami emlékeztetőt? Én pld rajzolnék egy m betűt, ami medve alakú és igy tovább. talán segítene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!