Családfát kutattam és elszaladt az idő, észre sem vettem, hogy már ilyen késő van. De lassan már kikapcsolok, aztán holnap (illetve ma) folyt. köv.
2023. jan. 29. 01:17
12/25 japierdole98 válasza:
3-as vagyok, IT monitoring, IBM-be vagyok :D rendszereket felügyelek de ilyenkor kifejezetten unalmas
2023. jan. 29. 01:18
13/25 anonim válasza:
#3 hát a teljesség igénye nélkül: magány, depresszió, boldogtalanság, céltalanság, harag, trauma, stb.
2023. jan. 29. 01:20
14/25 anonim válasza:
Mit csinál egy IT monitoring, hogy felügyel ?
2023. jan. 29. 01:20
15/25 anonim válasza:
Egyébként nem értem, hogy mé lett lepontozva az egyes, legalább őszinte volt! :D
2023. jan. 29. 01:21
16/25 japierdole98 válasza:
3# elég komplex, de annyi hogy rendszereket felügyelek, ha gond van rajtuk, megjavítom. illetve ha távol van probléma akkor helpdesk-ként funkcionálunk. néha izgalmas amikor munka van, viszont a hétvége az mindig leszívja az erőm. ilyenkor van filmnézés :D
2023. jan. 29. 01:27
17/25 anonim válasza:
MMO játék függő vagyok sok éve, szabadnapokon ilyenkor tovább vagyok aktív, sokat grindelek.
18/25 A kérdező kommentje:
#11, és hogy alakul a családfa? Én 1,5 hete csináltattam DNS tesztet, mint első lépés, én is ki akarom deríteni, hogy miből vagyok összerakva.
#12, azta, nagyon izgalmas! Akkor gondolom az energy drink és kávé a barátod! :D
#13, kire haragszol és miért? Ő okozott neked traumát?
#15, jogos! Az őszinteség ritka manapság... Én fel is pontozom őt, hátha jobban és kiegyensúlyozattab érzi már magát.
19/25 anonim válasza:
#18 itt mindenkinek ennyire részletesen nem írnám le minden lelki gondom okát.
2023. jan. 29. 01:29
20/25 anonim válasza:
Én már nagyon sok éve kutatom, jelenleg települési családfa összeállításán dolgozom, gyűjtöm ki az adatokat az anyakönyvekből, hogy aztán összefésüljem a házasságokat a születésekkel és halálozásokkal.
Nem a DNS-sel érdemes kezdeni, az már csak kiegészítés, megerősítés lehet, ha már alakult valamennyit a fa. Érdemes először legalább ükszülőkig visszamenni az anyakönyvek segítségével.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!