Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki van még fent, és miért nem...

Ki van még fent, és miért nem tudtok aludni? Mit csináltok helyette?

Figyelt kérdés

Én fizikailag nagyon ki vagyok merülve, de az elmém nem tud elaludni...

Zenét hallgatok, könyvet olvasok és itt is olvasgatok a fórumon, mert kíváncsi vagyok, hogy mit gondolnak és éreznek az emberek.

2023. jan. 29. 01:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Családfát kutattam és elszaladt az idő, észre sem vettem, hogy már ilyen késő van. De lassan már kikapcsolok, aztán holnap (illetve ma) folyt. köv.
2023. jan. 29. 01:17
 12/25 japierdole98 ***** válasza:
100%
3-as vagyok, IT monitoring, IBM-be vagyok :D rendszereket felügyelek de ilyenkor kifejezetten unalmas
2023. jan. 29. 01:18
 13/25 anonim ***** válasza:
78%
#3 hát a teljesség igénye nélkül: magány, depresszió, boldogtalanság, céltalanság, harag, trauma, stb.
2023. jan. 29. 01:20
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
Mit csinál egy IT monitoring, hogy felügyel ?
2023. jan. 29. 01:20
 15/25 anonim ***** válasza:
33%
Egyébként nem értem, hogy mé lett lepontozva az egyes, legalább őszinte volt! :D
2023. jan. 29. 01:21
 16/25 japierdole98 ***** válasza:
100%
3# elég komplex, de annyi hogy rendszereket felügyelek, ha gond van rajtuk, megjavítom. illetve ha távol van probléma akkor helpdesk-ként funkcionálunk. néha izgalmas amikor munka van, viszont a hétvége az mindig leszívja az erőm. ilyenkor van filmnézés :D
2023. jan. 29. 01:27
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
MMO játék függő vagyok sok éve, szabadnapokon ilyenkor tovább vagyok aktív, sokat grindelek.
 18/25 A kérdező kommentje:

#11, és hogy alakul a családfa? Én 1,5 hete csináltattam DNS tesztet, mint első lépés, én is ki akarom deríteni, hogy miből vagyok összerakva.

#12, azta, nagyon izgalmas! Akkor gondolom az energy drink és kávé a barátod! :D

#13, kire haragszol és miért? Ő okozott neked traumát?

#15, jogos! Az őszinteség ritka manapság... Én fel is pontozom őt, hátha jobban és kiegyensúlyozattab érzi már magát.

19/25 anonim ***** válasza:
60%
#18 itt mindenkinek ennyire részletesen nem írnám le minden lelki gondom okát.
2023. jan. 29. 01:29
 20/25 anonim ***** válasza:

Én már nagyon sok éve kutatom, jelenleg települési családfa összeállításán dolgozom, gyűjtöm ki az adatokat az anyakönyvekből, hogy aztán összefésüljem a házasságokat a születésekkel és halálozásokkal.

Nem a DNS-sel érdemes kezdeni, az már csak kiegészítés, megerősítés lehet, ha már alakult valamennyit a fa. Érdemes először legalább ükszülőkig visszamenni az anyakönyvek segítségével.

2023. jan. 29. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!