Miért vagyok ilyen hülye, hogy annak nem adom meg az esèlyt, aki èrdeklődne iràntam, ès akinek meg nem kellek, azután lassan egy ève epekedek?
Volt egy kavaràsom egy sráccal, aki nem akart komolyat, csak szexet. Èn persze teljesen beleestem, ès valahol még mindig reménykedek benne, hogy megkeres. Ennek màr 8 hónapja, szóval tudom, nevetséges vagyok.. Valószínűleg van ennek egy csomó pszichológiai oka, hogy miért az kell, akit nem kaphatok meg, ès aki leszar. Erre találkoztam egy tök intelligens, kedves, jófej sráccal, de nem igazán mozgatott meg. Vagyis, volt benne valami, de közel sem volt úgy meg a kémia, a részemről, mint pl. az előző sràcnàl. Ès nem tudom, hogy most mit csináljak.. Mert jól éreztem magamat ezzel a fiúval, de ő kikötötte, hogy nem baràtkozni akar velem, ès kicsit kíváncsi is vagyok, hogy milyen lenne vele, de zavar, hogy nem úgy vonzódom hozzà, mint az előző sràchoz. Nem akarom ezt elcseszni, mert tudom, hogy tök jó sràc, ès kèsőbb megbànnám. Tovàbb is szeretnèk lépni, nem reménykedni tovàbb.
Előre is köszi, ha valaki ír.
Ez ilyen; mindhármótokról el lehetne mondani ugyanezt.
Első pasi sem kaphat meg bárkit akire ő vágyik, te viszont elérhető vagy.
Második pasi téged akar úgy, hogy te nem akarod őt, de ha másoknál próbálkozna, akkor lehetne sikere.
És itt vagy te, a szituáció közepén.
Az érzelmeinket nem irányíthatjuk. Ha megtehetnénk, könnyebb lenne minden.
Köszi a választ.
Igen, tudom...:/ De szerinted, kellene adnom neki egy esélyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!