Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 26 éves vagyok de még nem...

26 éves vagyok de még nem volt egy barátnőm sem, ez nem normális dolog?

Figyelt kérdés

Nyilván szeretnék már régóta, de eddig csak csalódások értek, én már volt megszerettem egy lányt ő meg semmit nem éreztek irántam, nyomasztó érzés és nagy csalódás mindig az ilyen.

Nagyon gyorsan telik az idő, telnek az évek de barátnőm nem lesz. Már kicsit öregnek érzem magam ahhoz hogy itt tartsak.

2023. jan. 14. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Megesik.
2023. jan. 14. 20:30
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Keress a saját súlycsoportodban.
2023. jan. 14. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:
8%
Én is pont 26 éves vagyok. Randiig se jutottam még. Sajnos nincs elég pénzem barátnőt találni. Ez van.
2023. jan. 14. 20:41
 4/9 anonim ***** válasza:
40%

Figyelj... én 36 évesen vagyok újra nő nélkül, mégse parázok.

Jobb ez így. Majd ha úgy adódik jönni fog.

A nővel elképzelni sem tudod mennyi baromság együtt jár. Komolyan.

Szerintem a férfi agyvérzések 90%-át nő okozza.

2023. jan. 14. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:
40%

27 éves férfi vagyok. Nekem sem volt még soha és láss csodát megvagyok. Nem is hiányzik. Öregaéám mindig azt mondta hogy: ,,Annak jó akinek a puszta f**szán semmilyen nincsen. Azt arra értette hogy jobb egyedül, mert egy kapcsolat hatalmas nagy galibát tud okozni fizikailag, lelkileg, és anyagilag.

27F

2023. jan. 14. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
37%
#5 akkor lenne hihető amit írsz ha a nagy boldogságodban nem a magány topikot olvasgatnád.
2023. jan. 14. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:
96%
Ha onnan nézzük hogy mennyi ilyen xy éves vagyok nem volt még sosem csajom kérdés van, nyugodtan tkeinthetjük már totál normálisnak.
2023. jan. 15. 03:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Több rosszból és nyűgből maradtál ki, mint jóból, szóval ne bánkódj. Amúgy is fiatal vagy még, bármi lehet még.
2023. jan. 29. 19:58
 9/9 anonim ***** válasza:
91%
A mai világban az lenne a furcsa ha lenne.
2023. jan. 29. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!