Mennyire gáz ha egy 40-50 éves férfi 20-30 éves barátnőt keres vagy kapcsolatban van vele?Vagy akár házasságban vannak és családjuk is van?Ez szerintetek nem normális állapot?
A 2 tartomány között lehet viszonylag kis, illetve nagy gap is.
pl: 30 nő 40 férfi szerintem oké, ellentétben a 20 nő 50 férfival, ami insane gáz szerintem.
Az én véleményem ez csak, de számomra 10 év különbség körül kezd gáz lenni a dolog...
Volt ilyen kapcsolatom. Konkrét visszajelzéseket nem kaptam, hogy esetleg "gáz" lenne. De ha valakinek nem tetszett volna, az sem érdekel. Sosem a szomszédnak vagy utcai vadidegeneknek akartam megfelelni, hanem a saját életemet élem.
F
Szexre megértem, ha egy középkorú pasi egy mindenhol feszes, dugnivaló fiatal kiscsajt keres, a vele egykorú, bizony már itt - ott plityi - plötyi, lógó mellű vele egykorú, kiélt nők helyett.
Persze, vannak kivételek negyvenes nők között is, akik huszonéveseket megirigylő formában vannak!
De, egy huszonévest még könnyű iranyitani! Igaz, sokba is kerül apucinak, ha azt akarja, hogy ne lépjen le egy vele egykorú bikával, vagy ne lépjen félre!
Külföldi nyaralás, súlyos tízezrek a ruha boltokban és a szépségipari termékekre, havi műköröm stb...
Szóval, a feszes testet, és a mindig nedves p.ci bizony sokba kerül!
Mindezek ellenére 29 évesen mégis egy nálam 5 - 10 vagy idősebb nővel szeretnék kapcsolatot! Megőrülök az érett nőkért!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!