Csak miszerintünk nem normális, az ami az egyik barátunk és a barátnője között van?
Van egy baráti társaságom, ahol 4-en vagyunk nagyon jó cimborák. Az egyik barátomnak van egy fél éves kapcsolata, de azóta nagyon megváltozott. Az elején megértettük, hogy kevesebbet mozdul ki, nyílván az első időszak ilyen.
Volt olyan, hogy a másik barátom meghívott mindenkit, a pàrjával együtt sütögetni. Akkor mutatta be a barátnőjét mindenkinek, viszont nekem feltűnt meg a páromnak is, hogy a csaj nem annyira beszédes, kivéve a párom öccsével, aki meleg (nem lealacsonyításból írom le, teljes mértékben elfogadjuk őt) vele valamiért nagyon jól elbeszélgetett.
Az egyik este a párom elment a szüleihez, én meghívtam mind a három barátomat kan buli címszóval. A már említett barátom kérdezte, hogy nem-e baj, ha jön a barátnője (közben már össze is költöztek) mert nem érzi jól magát. Mondtam neki, hogy nem lenne neki jobb otthon pihenni, az volt rá a válasz, hogy nem akarja egyedül hagyni. Nyílván nem akartam bunkó lenni, mondtam, hogy jöjjön persze.
Eljött az este a lány szokásához híven szinte meg se szólalt csak a telefonját nyomkodta. Ami legjobban kiakasztott, hogy a barátomnak töltöttem pálinkát, és közölte, hogy nem iszik mert kocsival jöttek. Nem konkrétan azzal volt a bajom, hogy nem iszik, nyilván nem erőszak, csak szinte néhány utcányival arrébb laknak ès máskor meg mindig gyalog szokott jönni ilyenkor. Mondtam neki, hogy majd vezet a párod, arra az volt a válasz, hogy nincs jól.
Kb másfél óra után el is mentek, beszéltük utána a többiekkel, hogy valami nincs rendbe köztük a srácon is láttuk, hogy nem volt felszabadult.
Tegnap felhívtam őt, hogy fussunk már össze beszéljünk négyszemközt, gondoltam megpróbálom ezt megbeszélni vele. Hát oda is eljött a barátnője, mondom ezt nem hiszem el..
Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol.
Szerintem se normális.
Ha van esze, mihamarabb kidobja.
Mondjuk, amikor a "négyszemközti" beszélgetésen ott lett volna a barátnője, én lehet, hogy vettem volna egy nagy lélegzetet, és úgy elkezdtem volna beszélni erről a dologról, mintha nem lenne ott a lány. Aztán vártam volna a hatást. :-)))
Legalább a problémával szembenéztek volna.
Nekem ebben nincs semmi furcsa
A párom haverjaival én sem nagyon tudok miről beszélgetni, legtöbbször csak mosolygok mint a tejbetök és nem szólok egy szot sem
Az meg hogy vitte magával amikor sz.arul volt nekem természetes.
Igazából bármi állhat a háttérben.
Nagy szerelem és tényleg ennyire oda figyelnek egymásra, pánikrohamok a csajnál és esetleg nem tudja egyedül hagyni, vagy közben teherbe esett és elvetélt, vagy egyszerűen csak így jó nekik. Még nagyon az elején vannak. Szerintem természetes
Előfordul, hogy összenőnek. Közös Facebook profiljuk van már? :D
Nem nagyon van mit tenni. Legyetek ott a srácnak, amikor szakítanak és ne hagyjátok magára, hiába hanyagol most titeket.
Nekem annyit mondott, hogy a lánynak migrénje van.
Azért az nem olyan dolog, hogy ne lehetne valamit otthon hagyni egy estére.
4-re:
ORDAS NAGY HAZUGSÁG!!!!
Rokonságomban van migrénes nő!
Dehogy akar ő olyankor társaságba menni!
Fekszik a lesötétített szobában és mindenki csöndesen van a többi helyiségben is!
Neki ideális lett volna, hogy egyedül otthon maradjon!
Nekem se lenne p0fám elmenni bulikázni, miközben a párom otthon szenved a migréntől, és rosszul van - más kérdés, hogy én nem magammal vinném, hanem otthon maradnék vele.
Amúgy fél éves kapcsolatban szerintem normális hogy szeretnének együtt lenni. A gáz akkor van, ha hosszabb távon se engednek ebből.
6-os
Nem úgy nézett ki mint aki nagyon beteg lenne. Azért az nem az a kategória, hogy otthon kene mellette virrasztani.
Mert ha olyan beteg lenne, hogy bármikor rohamot kaphat akkor még megértenèm.
Akkor lehet, hogy ők nem tudják, hogy mi az a migrén. Ismerek olyanokat, akik mindenféle fejfájást így neveznek.
Mindenesetre akármi miatt van rosszul a párom, én nem szoktam egyedül otthon hagyni. (Oké, ha meg van fázva akkor nyilván elmegyek dolgozni, de mondjuk a bulikázást passzolom olyankor.)
8-as:
Csak tudod nekünk az szúr szemet, hogy nem ez az első eset. Volt olyan, hogy hívtuk őt, megígérte, hogy eljön, erre az utolsó pillanatban felhívott, hogy a làny nem érzi jól magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!