Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Unalmas az életem tanácsok?

Unalmas az életem tanácsok?

Figyelt kérdés
2éve nem dolgozom mert tesómra kell vigyázni, 1db barátom van akivel néha összejárok. Nem tudok semmilyen közösségbe eljárni nincs hova.Kisvárosban élek. Régebben megpróbáltam hip hop táncra járni de nem tudtam táncolni mondtam a tánctanárnak hogy beszélgetni elmennék néha de úgy nem lehet aztmondta, úgyhogy sehova nem tudok elmenni. Nincs barátnőm sem. Úgy érzem ellaposodott az életem nehéz a magány. 30/F Tanácsok?

2023. jan. 12. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Általános tánc tanfolyamra menjél. Ott megtanítanak rendesen táncolni, ha Te is akarod. A csajok imádják azokat a férfiakat, akik tudnak táncolni.
2023. jan. 12. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Bajban leszel, ha nem keresel megoldást arra, hogy a testvéredre tudjon vigyázni nap közben valaki és nem keresel munkát! A munka nem arról szól elsődlegesen, hogy az ember "jól érezze magát", de fontos lenne, hogy az ember tevőlegesnek, hasznosnak érezze magát és az sem egy utolsó szempont, ha az ember - bár korlátozottan, de - emberek közé jár. Később fel fog nőni a testvéred, - ilyen-olyan szinten kiszakad az életedből, korlátozottan, majd (szerencsés esetben) teljesen önállóvá fog válni és te ott maradsz azon a szinten, hogy képtelen leszel visszarázódni a munka világába, képtelen leszel arra, hogy hétköznapi szinten emberekkel tarts kapcsolatot, kezelni tudj elemi élethelyzeteket.

Azzal, hogy sikerül elhelyezkedned valahol még csak kezdeti lépést teszel, mert ha ez meg van, akkor következne az, hogy meg kellene tartalommal is tölteni az életedet! Hobbit keresni, kapcsolatokat építeni emberekkel...

Amikor elszigetelt valamilyen szinten az ember, akkor a korlátolt lehetőségeinek mentén érdemes jól megválasztani, hogy mivel tölti a nem munkával töltött idejét - és ez egy eléggé komoly kihívás ingerszegény környezetben. Túrázást, kirándulást, modellezést, rádióamatőrködést, valaminek a szakszerű gyűjtését tudnám első körben ajánlani, de mindenféleképpen fontos, hogy amit választasz, az beleilleszthető legyen az életviteledbe, illeszkedjen az egyéniségedhez, érdeklődési körödhöz, - a lényeges, hogy örömödet leld benne, hasznosnak véld, amit teszel!

2023. jan. 12. 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:
19%
A tesódra miért neked kell vigyázni? Vagy ha esetleg te vagy a gyámja miért nem költöztök el vele máshova? A helyi városba pl. Ha pedig nem te vagy a gyámja akkor bocs, de a szülei maguknak szülték, nem neked.
2023. jan. 12. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:
22%
Nincs tanács. Változás akkor lesz, ha változtatsz. Itt tartasz. Nincs ezzel gond.
2023. jan. 12. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:
22%
Lehet, hogy a testvére fogyatékos és nem lehet egyedül hagyni.
2023. jan. 12. 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Azt azért ne hagyd, hogy ez a tesó dolog tönkretegye az életed.
2023. jan. 12. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:
90%
igen, persze valószínűleg fogyatékos, azért ha mondjuk előkerül valahonann egy négyéves öccse, akkor azt beadja oviba és megy dolgozni. kérdező, a tesódnak találj egy megfelelő otthont, te meg menj dolgozni, és akkor egyből lesz szocializációd is, meg idő és pénz elkezdeni valami hobbit. és akkor egyből jobba is leszel.
2023. jan. 12. 12:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!