Hogy lehet valaki hibás azért, mert nem kapott meg egy jó nőt sem életében?
A leírtak alapján nagyobb sikereid voltak a nőknél, mégis te nyomod itt a szerencsétlent.
Ráadásul eleve a kérdésed arról szól, hogy mi kell a felszínes pcsák megnyeréséhez, akkor direkt úgy alakítod az életed, aztán meg kifejted, hogy te nem csak a szexre mész, ezt csak mások hiszik rólad.
Szerintem te vagy toxikus.
62: Ez nem így működik. Aki igazán belelát a szavaimba, az tudja miről van itt szó.
63: Nem vagyok csúnya férfi, csak lehet kissé összetört lelkileg. legutóbb azért nem jött össze egy nagyon jó nő, mert kopaszodó vagyok. hát bizony odavágott rendesen belém.
69, mert pl Elon Musknak az egyetlen tulajdonsága az, hogy a világ leggazdagabb embere, az már nem számít, hogy alsóhangon heti 90 órát tölt az irodájában, van hogy ott alszik, stb, szóval elég esélyes, hogy szart a családjára....
De persze, ha csak a pénzt nézed, akkor oké. De ha ennyire felszínes vagy, miért várod, hogy más ne legyen az veled?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!