Hogy lehet valaki hibás azért, mert nem kapott meg egy jó nőt sem életében?
Hát, akkor nem lehetsz valami nagy szám, ha még erre se vagy képes. Vagy kamuztál, vagy egyszerűen olyan szar lett, hogy szégyelled a műved.
Pedig tudottam egy könyvszerző büszke a művére, de hát, akkor te nem.
Szerintem nem is írtál könyvet, ki se adta egyetlenegy könyvkiadó cég se. Ennyire nehéz lenne pl. Bookline, vagy moly.hu oldal linkjét belinkelni?
Csupán kíváncsi lettem volna, mint könyvszerető, hogy mit írtál. Dehát, már a magadfajtáknak már ez is baj, hogy érdeklődnek iránta. Na, ezért nem érdemeltek ti semmit!
Tőled 1000-szerte többet elértem, az biztos. :)
Ez is a baj veled, hogy ha már valaki pozitívan próbálna feléd közeledni, máris támadásnak és negatívnak feltételezed, mert te magad is merő negatív vagy. Fel se merülne benned az ellenkezője. Nem mindenki olyan búvalbaszott negatív, mint te, aki mindenben és mindenkiben csak a rosszat feltételezi.
159 centihez vagyok 46 kg, 32 éves nő vagyok. Se nem vagyok túlsúlyos, se nem vagyok leharcolt, hanem ellenkezőleg, fiatalos, sportos, fitt nő vagyok, aki foglalkozik magával.
Más szóval azt hiszed, a külsőd minden. Meg az, hogy el tudtál menni nyaralni. Nem vagy ám sekélyes, áh... Na és gyereked sincs? Gondolom, zavarna az önimádatban.
Neked ez az egész vita egyetlen dologról szól. Rólad. Eszed ágában sincs bármit megérteni, pláne másnak bármit átadni. Fröcsögsz és hadakozol, hogy saját magadat igazold. "Én, én, én, csakis én! Engem nézzetek, engem bálványozzatok, hozzám igazodjatok! Mindenki más buta szar!" Ennyi az érdemi mondanivalód.
"A nők válasszák a férfiakat."
Ja. Mármint azután, hogy a férfiak kiválasztották azokat a nőket, akiktől választ várnak.
Persze vannak férfiak akik egyáltalán nem válogatnak, de az igénytelenség nem túl szexi dolog...
" ha ezt gyerekkorban tudom, akkor úgy sportolok meg tanulok, hogy a pénzéhes nők igényeit finanszírozni tudjam, hogy kaphassak belőlük."
Egyrészt ezt még mindig megteheted.
Másrészt meg nem lehetsz túl okos, ha azt nem tudtad, hogy aki ad magára az többet kap, sikeresebb lesz. Azt hiszed anyádék unalmukban bszogattak, hogy tanulj és sportolj?:D
Az meg, hogy neked a pénzéhes nők kellenek, az egy érdekes fétis, de oké, kinek mi. A legtöbb ember nem szereti az ilyen felszínes embereket. Sem férfiak, sem nők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!