Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az év melyik napján érzitek...

Az év melyik napján érzitek legrosszabbnak a magányt?

Figyelt kérdés

Tudom minden nap rossz a magány, de nekem mindig a szilveszter a legmagányosabb barátok nélkül. A karácsonyt szeretem a család miatt, illetve a többi nap is elvagyok.

Még nyáron szoktam érezni néha, hogy rossz egyedül.

N

2022. dec. 31. 11:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

#7: Boldog szülinapot előre is! :)

Nálam is tisztaság lett. Viszont most az este a legrosszabb sajnos.

#10: Nekem is... Pedig ugyanolyan nap mint a többi. De mégis... Mostanra mindenki társaságban van, akit hívtak. Én most egy szánalmas netes játékkal próbálom elterelni a figyelmem. Kitartás!

2022. dec. 31. 19:21
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem magányt, azzal elvagyok, de már jó pár éve észrevettem, hogy a Karácsonyt szeretem egyedül is, a Szilveszter cefet.

F.

2022. dec. 31. 20:51
 13/19 anonim ***** válasza:

Én pont fordítva vagyok ezzel

Csak 1 hozzátartozóm él, így a karácsony egy szenvedés nekem.

2023. jan. 1. 16:03
 14/19 anonim ***** válasza:
Ja, karácsony, és summer time sadness.
2023. jan. 4. 03:22
 15/19 anonim válasza:
93%
Évek óta magányos vagyok. Egyszerűen pokoli, hogy senki sem kíváncsi rám, senki sem keres, senkinek nincs egy kedves szava hozzám, mindig én kezdeményezek beszélgetést ami néhány mondat után be is fejeződik. Mintha láthatatlan lennék. Szóval minden egyes nap...
2023. jan. 7. 05:48
 16/19 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nyáron szokott nagyon erősen előjönni, szóval nincs konkrét naphoz, eseményhez kötve, hanem évszakhoz. Látni, ahogy volt osztálytársak, meg egyéb korombeliek bandáznak, kirándulnak, szervezik közösen a programokat, élményeket gyűjtenek, jól érzik magukat.. eléggé erős kontrasztot alkot velem, meg a magánnyal, így lépten, nyomon eszembe jut, hogy milyen is lehetne minden.
2023. jan. 22. 00:02
 17/19 anonim ***** válasza:
92%
Most.
2023. jan. 22. 23:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet veletek, itt vagytok még ? Kérdező , mesélj , ha olvasod még.
jan. 1. 08:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Hogy telt ez a mostani szilveszter , jobb - e azóta ?
jan. 1. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!