Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek? Teljesen magányos...

Mit tegyek? Teljesen magányos vagyok. 18/F

Figyelt kérdés

Nincs se családom se szeretőm se senkim.

18 vagyok. Csak egy anyám van. Apa régóta elhúzótt a család többi tagja rám se hederít. Anyai ágon van egy idős bátyám aki néha keress és ígér fű fát de csak eltűnik fél évre.

Nyáron alakulóban volt egy baráti kapcsolat, iszonyatosan sok közös érdeklődési pontunk volt, de már ő sem foglalkozik velem. Messengerem, instám üres, valóságban is.

Szilvesztert is egyedül töltöm már 18. éve, tavaly szilveszterkor vagdostam fel az ereimet emiatt de sajnos megtaláltak.

2022. dec. 28. 11:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
72%
#20 dehogy ad, csak provokalni akart, reg nem figyeli a valaszokat vagy csak rohog magaban hogy meg mindg van akinek rabolni tudja az idejet a valaszolassal.
2023. jan. 1. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!