Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek? Teljesen magányos...

Mit tegyek? Teljesen magányos vagyok. 18/F

Figyelt kérdés

Nincs se családom se szeretőm se senkim.

18 vagyok. Csak egy anyám van. Apa régóta elhúzótt a család többi tagja rám se hederít. Anyai ágon van egy idős bátyám aki néha keress és ígér fű fát de csak eltűnik fél évre.

Nyáron alakulóban volt egy baráti kapcsolat, iszonyatosan sok közös érdeklődési pontunk volt, de már ő sem foglalkozik velem. Messengerem, instám üres, valóságban is.

Szilvesztert is egyedül töltöm már 18. éve, tavaly szilveszterkor vagdostam fel az ereimet emiatt de sajnos megtaláltak.

2022. dec. 28. 11:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%
Mindennek az alapja a szépség. A kapcsolati hálódtól kezdve a munkahelyen át a párkapcsolatig.
2022. dec. 28. 12:38
 12/21 A kérdező kommentje:
8, családomat nem én válogattam. Barátaim amúgy sem voltak mert sok traumát éltem át kiskoromban így jóval introvertáltabb vagyok. De gondolom k*rva könnyű másokat b*sztatni neten 8 általánossal.
2022. dec. 28. 12:40
 13/21 anonim ***** válasza:
37%

Én szívesen beszélgetek veled Szilveszterkor meg máskor is!

19/L

2022. dec. 28. 15:30
 14/21 anonim ***** válasza:
21%

Én is ugyanígy vagyok vele:(

18F

2022. dec. 28. 22:43
 15/21 anonim ***** válasza:
42%
Írjon bárki aki így érzi magát. 💖
2022. dec. 29. 00:19
 16/21 anonim ***** válasza:
24%

Szia!

Én annyit tudok mondani, hogy Isten mindenképp segít, ha őszintén keresed, és őnála megtalálod a szeretetet és a boldogságot!

Ő szeret!

Szólj hozzá! Beszélj vele! Kérd hogy segítsen hittel.

Olvass Bibliát! Leginkább az Újszövetséget! Az evangéliumokat!

Isten nagyon szeret bennünket!

Annyira, hogy az Ő egyetlen fiát, Jézus Krisztust adta értünk, hogy nekünk örök életünk legyen.

Jézus eljövén, tanította az embereket, meggyógyította őket bajaikból, gonosz szellemeket űzött, hirdette nekik az Isten igazságát.

Majd semmi gonoszat nem tévén elfogták, megkínozták, kigúnyolták őt. Majd keresztre feszítették, ezzel megölvén őt. De ő harmadnapra feltámadt! És nem tudta a halál őt fogva tartani. Legyőzte a gonosz minden erejét. És felment az Isten jobbjára. És örökké él! És ő a mindenség Ura.

És aki hisz Jézusban, annak is örök élete van.

"Közel van az Úr a megtört szívekhez, és megsegíti a sebhedt lelkeket." - Zsoltárok könyve 34:19

Javaslom elolvasásra az egész 34-es zsoltárt! Tele van olyan dolgokkal, amik neked segítenek.

Itt van hozzá link:

[link]

2022. dec. 29. 19:56
 17/21 anonim ***** válasza:
25%
Én is magányos vagyok már évek óta, elkoptak a barátaim.
2022. dec. 31. 15:44
 18/21 anonim ***** válasza:
7%
Na, szeretnél beszélgetni kérdező?:)
2022. dec. 31. 18:49
 19/21 anonim ***** válasza:
27%
Szia, először is szerintem megkéne próbálod nyitni mások felé. Keress valami társas hobbit, ott könnyen lehet barátkozni.
2022. dec. 31. 20:03
 20/21 anonim ***** válasza:
28%
KÉRDEZŐ adj életjelet
2023. jan. 1. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!