Miért ilyen nehéz itt ismerkedni?
Huszonéves srác vagyok. Már egy ideje próbálnék itt ismerkedni, de csak a folyamatos kudarc, illetve eredménytelenség ér. Budapesten élek, de többnyire olyanok írnak, akik nagyon messze élnek. Általában kölcsönösen abbamaradnak ezek a levelezgetések, mert egyértelmű, hogy soha nem fogunk találkozni.
A másik probléma, amikor teljesen másmilyen emberek írnak, mint amilyen én vagyok (értelemszerűen fordítva is igaz).
A harmadik, amikor már a harmadik üzenet ijesztő, meleges közeledésbe csap át. Volt, viszont aki whatsappról tiltott le, csak úgy. Mert gondolom nem tetszett neki a pofám.
Komolyan, én csak egy olyan srácot keresek, aki szintén egyetemen végzett, Budapesten él és esetleg szeretne közös programokat csinálni. Ennyi.
9. És ez miért probléma? Nem lehet biszexuális vagy meleg? :D
Te megtiltod neki..:D?
Nekem nincsenek ismerkedéssel kapcsolatos szükségleteim, mégis elég széles baráti körrel rendelkezem, ami elsősorban annak köszönhető, hogy hasonló az érdeklődési körünk / van közös témánk.
Én képtelen vagyok olyan emberekkel "ismerkedni" akivel csak nagyon általános dolgokról beszélek és nincs semmi mélyebb közös téma / hobbi ami összeköt, az ilyen beszélgetések általában érdektelenség miatt el is halnak például egy szórakozóhelyen.
Lehet itt szépen fogalmazni meg jótanácsokat adni de megmondva az őszintét azért nem sikerül ismerkedned mert dög unalmas lehet veled beszélgetni és képtelen vagy fenntartani mások figyelmét. Már az első mondatodon is majdnem bealudtam annyira sablonszerű, ilyen újabb balek a több 1000-ből hatást keltesz:
"Huszonéves srác vagyok. Már egy ideje próbálnék itt ismerkedni, de csak a folyamatos kudarc, illetve eredménytelenség ér."
Az ilyeneket én is tiltani szoktam 5 perc után mert csak az időmet pazarolják.
Örülök hogy tudtam segíteni üdv egy budai lány 23/L
"budai lány 23/L"
Te vagy az a beteg szar aki chat.hu-n is oltja az embereket hasonló szövegekkel.
"budai lány 23/L", dec. 19. 21:08
Jó nagy elvárásaid lehetnek. Mit gondolsz, mégis hogyan kellene figyelemfelkeltően írni magunkról, egy ilyen oldalon ahol úgysem látjuk a másikat élőben, személyesen? Mi az ami megragadná a figyelmedet, ami nem "sablonszerű"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!