Miért olyan nehéz manapság ismerkedni a nőkkel?
Túl magasak az elvárásaik.
Ha meg megfelelsz az elméleti elvárásaiknak, akkor túl unalmas vagy.
3/4:
Írj már ràm kèrlek. Nem akarok tolakodó lenni. Tedd meg légyszives, ha szivesen ismerkednèl.
Mióta
-ismerkedtem egy sráccal közös baráti társaságból, kiderült hogy nem illünk össze, a tudtára adtam hogy bocsi de nem, ő pedig hónapokig(!!!!) könyörgött nekem, csüngött rajtam (fizikálisan), és bűntudatot keltett bennem
-szóba mertem állni egy sráccal és közben bejelöltük egymást facen, kb 3 órát beszéltünk összesen és a vége nagyon elhalt, el is könyveltem hogy nem ő az én emberem... Mire ő 30(!!!) üzenetet küldött nekem onnantól hogy hazaért késő estig, majd minden nap leszólított valamivel azután is hogy visszautasítottam, majd megpróbált ajándékot venni nekem és azzal rávenni hogy beszélgessek vele
szóval azóta erős félelmeim vannak ismerkedés terén, és bunkóság vagy nem, az első red flagnél zárom, és köd előttem, köd utánam.
mert túl sok az elvárásai.
Ha sorra nyálaznak a pasik és ezt észreveszi, akkor miért ne kaphasson jóképű, gazdag pasit?
#4:
Húzzál el innen akkor, meg a Tinderről is, incel barom.
1) Kettő izolált esetből általános következtetéseket levonni nem túl intelligens reakció, és hosszabb távon saját magadnak ártasz leginkább.
2) Mi van akkor, ha a kérdezőnek is igaza van, és ezek a srácok már milliónyi rossz tapasztalat és visszautasítás okán lettek ennyire elkeseredettek?
Lehet, hogy a te kis lelkivilágodat óvja az a leegyszerűsített, butácska világkép és hozzáállás, hogy "fúj fúj erőszakos férfiak és csúnya incelek, hát ezektől tényleg lehet félni", de a valóságban az általános párkeresési, boldogulási válság még mindig nem csak egyik vagy másik nem felelőssége, hanem a felelősség közös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!