Miért ilyen nehéz itt ismerkedni?
Huszonéves srác vagyok. Már egy ideje próbálnék itt ismerkedni, de csak a folyamatos kudarc, illetve eredménytelenség ér. Budapesten élek, de többnyire olyanok írnak, akik nagyon messze élnek. Általában kölcsönösen abbamaradnak ezek a levelezgetések, mert egyértelmű, hogy soha nem fogunk találkozni.
A másik probléma, amikor teljesen másmilyen emberek írnak, mint amilyen én vagyok (értelemszerűen fordítva is igaz).
A harmadik, amikor már a harmadik üzenet ijesztő, meleges közeledésbe csap át. Volt, viszont aki whatsappról tiltott le, csak úgy. Mert gondolom nem tetszett neki a pofám.
Komolyan, én csak egy olyan srácot keresek, aki szintén egyetemen végzett, Budapesten él és esetleg szeretne közös programokat csinálni. Ennyi.
1. ez nem társkereső
2. neten amúgy is sokkal rosszabb ismerkedni, mint élőben
3. Ez egy anonim oldal. 70% trollkodni, feszültséget levezetni jár ide, 20% meg nagyon rossz mentális állapotban van.
Miért itt ismerkedsz?
😁😁😁
Azért ne add fel, egy pici remény van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!