Miért ilyen nehéz ismerkedni interneten?
Magányos vagyok. Neten próbálok ismerkedni, de egy idő után mindenkivel abba marad a beszélgetés. Pedig ők is magányosnak érzik magukat.
Üdv
21F
Én is az vagyok, én nem is mernék írni senkinek.. De már azt is rossz látni hogy a plázaribiken kívűl nem sok esély van egy normálisabb emberre... Ilyen depressziós normális gondolkodásó emberek visszahúzódnak, van aki meg is szokja a magányt. Én nem is látok kiutat belőle.
F
Most a kérdés barátkozásra vagy párkeresésre vonatkozik?
Mert ha előbbi, akkor annak több oka van:
-nincs is igazán megfelelő magyar oldal az ismerkedésre. én anno chat huról találkoztam jó pár emberrel, van, akivel most is tartom a kapcsolat. nos, a chateknek annyi, alig járnak már fel, aki meg fent vannak, szinte mind idióták
-ha komolyabb, melankolisabb ember vagy, még nehezebb, mert az emberek a felszínesebb kapcsolatokat szeretik és a heherésző bohócokat. ha mondjuk mélyebb beszélgetésekre vágysz, vagy mondjuk utaznál, túráznál, akkor nehéz helyzetben leszel
-aztán van az, amit az egyik válaszoló írt: értelmesebb, visszahúzódóbb emberekkel nagyon nehéz ismerkedni, még megtalálni őket is nagyon nehéz
„de egy idő után mindenkivel abba marad a beszélgetés. Pedig ők is magányosnak érzik magukat.”
a legtöbb ember tesze-tosza, fél, vagy azt se tudja, mit akar. régebben velem is ez votl sokszor. hiába beszélgettem el emberekkel, vagy visszatáncoltak, mert mégsem akartak komolyabban ismerkedni, vagy izéé..nemjó mert túl idős/fiatal/férfi vagy sosem ér rá, vagy rájön, h mégsem akar komoly dolgokról beszélni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!