Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudtok interneten...

Petizacc kérdése:

Hogyan tudtok interneten vadidegenekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen sosem tudtam elképzelni, hogy miről beszélgethet mondjuk két tinderen összematchelt egymás számára idegen ember úgy, hogy ne legyen sablon a beszélgetés?

Én ezt csak személyesen tudom elképzelni mert ha más nem is de a helyszín ahol épp együtt vagyunk az közös és arról már lehet beszélni. De interneten egyszerűen képtelen vagyok bármit kitalálni.

Ti hogy kezditek? Milyen témákat dobtok fel?

2018. aug. 4. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre én is kiváncsi vagyok.
2018. aug. 4. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Én általában vagy a bemutatkozójával kapcsolatosan írok vagy kérdezek valamit, vagy ha az nincs, akkor a képe(i) alapján írok vagy kérdezek valamit.

Általában mindig van valami amibe lehet kapaszkodni.

2018. aug. 4. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Én eddig kizárólag csak itt gyakorikérdéseken próbáltam ismerkedni. Megmondom őszintén más hasonló anonim felületet nem is ismerek. Bevallom, tényleg nem könnyű így, hogy semmit nem tudunk a másikról, a beszélgetéseim 99%-a pár üzenet után csődöt mondott és csak 1-2 emberrel sikerült hosszabban kommunikálnom (pl. már egy-két éve), de sajnos csak interneten.

Én általában olyan kérdésekkel szoktam kezdeni, mint "Hány éves vagy?" "Merre felé laksz?" "Vannak-e hobbijaid?2 stb. vagy egyszerűen megkérem a másik felet, hogy meséljen magáról és akkor első körben csak annyit tudok meg róla, amennyit elárul magáról és ezután következhetnek az egyéb kérdések. 17/L

2018. aug. 5. 20:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom lehet, hogy csak én látom túl bonyolultnak az egészet és túlgondolom aztán emiatt nem jön az "ihlet".

Régen viszonylag én is sokat beszélgettem itt egy lánnyal majd facebookon, de azt hiszem nem volt meg a kölcsönös érdeklődés egymás iránt. :)

2018. aug. 10. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!