Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet hogy nem kellett volna...

Lehet hogy nem kellett volna olyan becsületesnek lenni?

Figyelt kérdés
Tetszett régen egy lány,szerintem én is neki még a régi munkahelyemen.A lánynak volt barátja én ezt tiszteletben tartottam és nem nyomultam rá csak beszélgettünk.Pedig ha rámenős lettem volna lecsaphattam volna a barátja kezéről.Én mindig is ilyen voltam,azt mondta egy lány barátja van,vagy nem akar tőlem semmit tudomásul vettem és mentem tovább.Most ott tartok,hogy azóta se volt barátnőm, nincsenek lányok,nők az életemben.Ennyit érünk a becsületünkkel?A kutyát nem érdekli hogy becsületesek vagyunk vagy sem?

2022. dec. 14. 12:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
89%

Az baj, hogy nem érted a nőket,- női természetet meg végképp nem! Ha te komolyan elhiszed, hogy a lány a közeledésedre várt, akkor nagyon durván el vagy tévedve! Nagyon sok lány/nő csak normális beszélgető partnerre vágyik, akik nem pletykálják szét a hátuk mögött. Mivel a nők között szinte kivétel nélkül megy a rosszindulatú szarkavarás, ezért közülük sokan ilyen hozzad hasonló tutyimutyi SIMP “férfit” keresnek, aki minden kívánságát lesi, és aki olyan szinten megidealizáltad magadban a karakterét, hogy képtelen vagy elfelejteni! Gyakorlatilag minden nő álma ilyen rajongótábort csinálni maga körül. Ilyen hamis tévképzetben szeretnek élni, hogy ők milyen népszerűek emiatt…

Amúgy meg…nem kéne olyan, aki lecsapható! Már az első ponton, hűségen megbukott! Mit akartál volna tőle???

2022. dec. 14. 12:38
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
12:38-as igazat írta le 100%!!!
2022. dec. 14. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!