Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet hogy nem kellett volna...

Lehet hogy nem kellett volna olyan becsületesnek lenni?

Figyelt kérdés
Tetszett régen egy lány,szerintem én is neki még a régi munkahelyemen.A lánynak volt barátja én ezt tiszteletben tartottam és nem nyomultam rá csak beszélgettünk.Pedig ha rámenős lettem volna lecsaphattam volna a barátja kezéről.Én mindig is ilyen voltam,azt mondta egy lány barátja van,vagy nem akar tőlem semmit tudomásul vettem és mentem tovább.Most ott tartok,hogy azóta se volt barátnőm, nincsenek lányok,nők az életemben.Ennyit érünk a becsületünkkel?A kutyát nem érdekli hogy becsületesek vagyunk vagy sem?

2022. dec. 14. 12:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

9, Bullshit

Ha te GYK-n kérdezgeted idegenek véleményét egy régóta megtörtént esetről, akkor nehéz lesz meggyőzni, hogy csakúgy lecsapkodod mások nőjét:D

2022. dec. 14. 12:12
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Oké, tudjuk, fiatal ifjú titán vagy, nagy önbizalommal.

Menj, csapj le egy olyan lányra, akinek éppen nincs senkije. Abban még kihívás sincs. Mi van, miért nem megy?

2022. dec. 14. 12:12
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"A sztárvilágból is hallottunk már ilyet,hogy..."

Oké, maradjunk a valóságban, ne a megrendezett bulvárszennyből rukkolj példaval.

Nagyon fiatal és naiv vagy még.

2022. dec. 14. 12:14
 14/22 A kérdező kommentje:
12 szó sincs róla hogy tele lennék önbizalommal.Ott és akkor először kerültem ilyen helyzetbe.A legjobb megoldásnak azt láttam,ha nem nyomulok és csak barátok maradunk a lánnyal.Ha szingli lett volna a lány lehet hogy most boldogan élnek vele.
2022. dec. 14. 12:15
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Az a lány viszont a kevés kivételek egyike volt,akinek tetszettem."

. Ez pontosan mit jelent?

2022. dec. 14. 12:17
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Joh, Kérdező, akkor értsd meg a dolgot:

A hűség annak a dolga, aki párkapcsolatban van. Neki kell megtanulni elutasítani külső felek közeledését.

Szóval nyugodtan nyomulhatsz, maximum lekoptat és megutál. Ráadásul ettől még nem leszel kevésbé becsületes mert - mint írtam - nem a te dolgod más párkapcsolatára vigyázni, hanem azoké, akik benne vannak.

nyilván ne itasd le zsarold meg a csajt vagy ilyesmi:D Lehetsz úgy becsületes, hog yközben odapozícionálsz. De összességében nem rajtad fog múlni, hanem a másik hűségén.

2022. dec. 14. 12:18
 17/22 A kérdező kommentje:
15 hát akinek bejött a visszahúzódó,csendes stílusom is.Voltak olyan napok,hogy sülve főve együtt voltunk a lánnyal,a barátja nem volt féltékeny rám,megbízott a barátnőjében.És engem is megbízhatónak tartott.
2022. dec. 14. 12:20
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
#9 Ez nem igaz. Egy kapcsolatban vannak hullámvölgyek, és ilyenkor előfordulhatnak fellángolások, megtetszhet nekünk valaki, akiben megvan, amit a párunkból épp hiányolunk. De olyan is van, hogy szimplán kialakul a kémia, és beleszeretünk valakibe a párunkon kívül. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy szakítanánk, még ha a másik be is próbálkozna. Azért vagyunk kapcsolatban, mert a párunkkal akarunk lenni, és ezt jövő-menő érzelmek nem írják felül.
2022. dec. 14. 12:30
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"15 hát akinek bejött a visszahúzódó,csendes stílusom is.Voltak olyan napok,hogy sülve főve együtt voltunk a lánnyal,a barátja nem volt féltékeny rám,megbízott a barátnőjében.És engem is megbízhatónak tartott."

. Ebből csak az jön le, hogy emberileg jól kijöttetek, de az nem, hogy férfiként is vonzó lettél volna a számára. Márpedgi ez a különbség barátság és pákapcsolat köött.

2022. dec. 14. 12:33
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek 18-assal. Én vagy 3-4 alkalommal éreztem szerelem-szerűt valaki más iránt a jelenlegi párkapcsolatom alatt. De a hűség döntés kérdése.
2022. dec. 14. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!