Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hanyan vannak itt, akiknek...

Hanyan vannak itt, akiknek egy darab baratjuk sincsen, annak ellenere, hogy szeretnenek baratokat, szivesen elnenek tarsasagi eletet?

Figyelt kérdés

Szoval nem arra vagyok kivancsi, aki tokeletesen jol elvan egyedul, mert tudom, hogy ilyen is van :)

Hanem azokra, akik nem tudnak baratkozni, nehezen kozelednek emberekhez, es emiatt nehezen ismerkednek, iskolaban vagy munkahelyen sem megy nekik. Ugyanakkor ha lenne 1-2 baratjuk, szivesen csinalnak veluk az atlagos barati programokat, legyen az barmi, otthonulos program, varosban maszkalos, valahova beulos, stb.

2022. dec. 13. 07:47
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nekem nagyon rég nincs.

Heteroszexuális férfi barátságot valószínűleg még nehezebb találnom mint barátnőt.

Barátnőt is nehéz találnom, túl elvont vagyok, szokásaim és értékrendem más mint a megszokott.

Nincs aki szeretne, nincs akit szeressek, csak én vagyok.

Pedig próbálkozom neten és érdeklődésemen keresztül.

36F

2022. dec. 17. 15:58
 12/12 anonim ***** válasza:
szerintem elég sokan
2023. febr. 1. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!