Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy élitek túl a Szilvesztert?

Hogy élitek túl a Szilvesztert?

Figyelt kérdés

Amikor nincs senkitek, és mégis most nagyon ünnepelni és bulizni kellene. Nem akarsz túltöltött szórakozóhelyekre menni, ahol csoportosan tobzódnak a klikkek..

Nem akarsz otthon ülni, mert az brutál szomorú.

Esetleg van valami fizetős program ilyen embereknek?

2022. nov. 26. 21:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Amikor nem volt párom, akkor is mindig volt kivel ünnepelni. Sokszor a testvéreméknél voltam. Attól, hogy az ember egyedülálló, attól még más társasága lehet, sőt legyen is.
2022. nov. 27. 01:23
 12/19 anonim ***** válasza:

Úgy ahogy előttem is írták, nem olyan időket élünk, hogy ünnepelni való kedvünk legyen. Az új esztendő sem lesz jobb, mint a régi, hogy megérje köszönteni.

Nálunk semmi extra nem lesz. Ugyanazt csináljuk, mint egy közönséges hétvégén. Rílex, tv, és kajálunk.

Mi a karácsonyt sem szeretjük és nem is ünnepeljük.

2022. nov. 27. 05:52
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

"Nem akarsz otthon ülni, mert az brutál szomorú."

Az a brutál szomorú, hogy nem tudod elfoglalni magad otthon.

2022. nov. 27. 07:43
 14/19 anonim ***** válasza:
90%

Engem sem hívott senki sem, és kétlem, hogy ez változni fog.

De jól elleszek itthon is, beteszek egy Watts és FailArmy válogatást, feltankolok gyerekpezsgőből, olvasok, ilyenek és kész. Meg éjfélkor koccintok szüleimmel, ha fent lesznek még akkor, és Szilveszter pipa.

Tudom, hogy nem épp a legaktívabb, legnépszerűbb programsorozat ez, mégis elvagyok vele :)

2022. nov. 27. 16:54
 15/19 anonim ***** válasza:
95%
Ugyanúgy, mint az összes többi napot, amiken szintén nem járok szórakozni, mert az nem én műfajom. Tizenévesen kinőttem a kötelező bulizást, nem érzem úgy, hogy bármi ünnepelnivaló lenne a szilveszteren. Eltelt egy újabb év, na és? A többi naptári ünnep sem érdekel, ez sem. Egyébként is csak nézőpont kérdése, bármelyik nap lehet egy új év kezdete, teremthetsz magadnak saját hagyományt, nem kell mindig a tömeg után menni.
2022. nov. 27. 18:39
 16/19 anonim ***** válasza:
93%
Ugy élem túl, hogy nem megyek ki az utcára. Már harmincadikàn behúzott farokkal iszkolok hazafelé sötétedés után a munkából és imádkozom, hogy ne legyen a közelben féleszű petàrdàs.
2022. nov. 27. 23:13
 17/19 anonim ***** válasza:
47%
A barátnőmmel 4 napos wellnessbe megyek, de nem azért mert Szilveszter lesz, csak éppen akkor van időnk kimozdulni és igy jött ki, meg aztán mindketten szinglik vagyunk és senki sem parancsol nekünk. :P
2022. nov. 28. 23:07
 18/19 anonim ***** válasza:
90%

Tavaly Szilveszterkor autót szereltem, idén meg szerintem a régi, elhanyagolt számítógépeimet próbálom feléleszteni.

22F

2022. nov. 30. 10:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Mi van, ha téves a naptár? Tolódik az időjárás..., lehet az fix, csak a naptárunk rossz!

Azaz minden nap ugyanolyan, kivéve az, amelyik számodra szép nap volt!

Nincs tv-m, rádiót aznap nem kapcsolok, max., ha jókedvem lesz, aztán este meg aludni kell, hogy tudjon jönni a holnap, mert az tartogathat bármit, az aznap este már mulandó...

2022. nov. 30. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!