Hogy élitek túl a Szilvesztert?
Amikor nincs senkitek, és mégis most nagyon ünnepelni és bulizni kellene. Nem akarsz túltöltött szórakozóhelyekre menni, ahol csoportosan tobzódnak a klikkek..
Nem akarsz otthon ülni, mert az brutál szomorú.
Esetleg van valami fizetős program ilyen embereknek?
Úgy ahogy előttem is írták, nem olyan időket élünk, hogy ünnepelni való kedvünk legyen. Az új esztendő sem lesz jobb, mint a régi, hogy megérje köszönteni.
Nálunk semmi extra nem lesz. Ugyanazt csináljuk, mint egy közönséges hétvégén. Rílex, tv, és kajálunk.
Mi a karácsonyt sem szeretjük és nem is ünnepeljük.
"Nem akarsz otthon ülni, mert az brutál szomorú."
Az a brutál szomorú, hogy nem tudod elfoglalni magad otthon.
Engem sem hívott senki sem, és kétlem, hogy ez változni fog.
De jól elleszek itthon is, beteszek egy Watts és FailArmy válogatást, feltankolok gyerekpezsgőből, olvasok, ilyenek és kész. Meg éjfélkor koccintok szüleimmel, ha fent lesznek még akkor, és Szilveszter pipa.
Tudom, hogy nem épp a legaktívabb, legnépszerűbb programsorozat ez, mégis elvagyok vele :)
Tavaly Szilveszterkor autót szereltem, idén meg szerintem a régi, elhanyagolt számítógépeimet próbálom feléleszteni.
22F
Mi van, ha téves a naptár? Tolódik az időjárás..., lehet az fix, csak a naptárunk rossz!
Azaz minden nap ugyanolyan, kivéve az, amelyik számodra szép nap volt!
Nincs tv-m, rádiót aznap nem kapcsolok, max., ha jókedvem lesz, aztán este meg aludni kell, hogy tudjon jönni a holnap, mert az tartogathat bármit, az aznap este már mulandó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!