Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy élitek túl a Szilvesztert?

Hogy élitek túl a Szilvesztert?

Figyelt kérdés

Amikor nincs senkitek, és mégis most nagyon ünnepelni és bulizni kellene. Nem akarsz túltöltött szórakozóhelyekre menni, ahol csoportosan tobzódnak a klikkek..

Nem akarsz otthon ülni, mert az brutál szomorú.

Esetleg van valami fizetős program ilyen embereknek?

2022. nov. 26. 21:50
1 2
 1/19 Hans Pötterman ***** válasza:
91%
Úgy, hogy ugyanolyan nap mint bármelyik,soha nem tudott izgatni
2022. nov. 26. 21:52
 2/19 anonim ***** válasza:
27%
ha csaj vagy akkor simán találsz csődört , ha fickó vagy akkor csak pénz kérdése . a kérdés simán csak nyafogás
2022. nov. 26. 21:53
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen esetben mindig otthon ültem. Vagyis aludtam.
2022. nov. 26. 22:00
 4/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem élek egyedül. Minden szilveszterkor szándékosan, kifejezetten, előre megfontoltan otthon ülünk és még házibulit se szervezünk. Van lencsefőzelék, virsli, meg bólé, meg pezsgő éjfélkor meg maradék bejgli. Amúgy is szinte mindig fent vagyunk éjfélig. Koccintás, meghallgatjuk(tuk) Áder János mélyenszántó bölcsességeit majd alvás. Egyébként meg minden más úgy van, mint eddig. És nem, nem vagyunk nyugdíjasok és nem érezzük szomorúnak se magunkat.
2022. nov. 26. 22:06
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem idén a családommal leszek, ennyi, megesik, elég intro vagyok. Senki sem hívott eddig, így gondolom nem vágynak a társaságomra, vagy lesz más programjuk.
2022. nov. 26. 22:09
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
Ja és 26/N vagyok, a legtöbb barátomnak van más társasága, utoljára 1,5 eve voltam közös programon baráti csoporttal, ami azóta teljesen megszűnt már.
2022. nov. 26. 22:11
 7/19 anonim ***** válasza:
64%
Ha eddig nem hívtak, nem is fognak már?
2022. nov. 26. 22:12
 8/19 anonim ***** válasza:
72%

35 vagyok, utoljára 17 évesen izgatott fel a szilveszter...

Azóta bár párkapcsolatban vagyok, mindegyik úgy telt, mint bármelyik másik nap

2022. nov. 26. 22:28
 9/19 anonim ***** válasza:
72%

Mindig is utáltam a születésnapokat és a szilvesztert.

Mindkettő a múló időt, a visszaszámlálást ünnepli, ami nekem abszurd.

Egyetlen szülinapot tartottam meg orbitális bulival, a 18-at, mert annak esetemben sorsfordító jelentősége volt.

Félreértés ne essék, nem vagyok magányos, nem vagyok introvertált, kiterjedt baráti körrel rendelkezem, szeretek és szoktam bulizni, de nem ezeken az ürügyeken, hanem spontán.

Sokan gondolkodunk így, a barátaim zöme is, ezért neked sem kötelező Kérdező "parancsszóra" vigadni és bulizni.

2022. nov. 26. 22:41
 10/19 anonim ***** válasza:
30%
Hasonlót akartam írni, mint a 9-es, annyival kiegészítve, hogy most nem is olyan idők járnak és nem olyan a jövőkép, hogy nagy kedvem lenne viháncolni. Vannak meghívásaim, de inkább otthon maradok. Eszem-iszom amíg van mit és tojok az éjfélre.
2022. nov. 26. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!