Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért veszítem el mindig azt...

Miért veszítem el mindig azt akit szeretek?

Figyelt kérdés

Valamiért ha megszeretek valakit akkor elveszítem. Valamilyen úton módon mindig elválaszt azzal a valakivel az élet. Ez lehet halál, költözés vagy csak egyszerűen nem tudunk már találkozni annyit hiába akarunk mind a ketten. Ez nem egy eset hanem nagyon sok, de én már nem bírom. Ha megszerezték valakit akkor azt elveszítem. Szerintetek mit csináljak, hogy túl lépjek ezeken?

Fontos dolog, hogy ezek nem mind párkapcsolati problémák, egyszerűen csak a hozzám legközelebb álló barátok/személyek elvesztése és ehhez lehet társulni fog a szüleim válása is idővel.

2022. nov. 15. 16:43
 1/4 A kérdező kommentje:

"Ha megszerezték valakit akkor azt elveszítem."

Véletlenül elírtam.

* A megszerezték az megszeretek.

2022. nov. 15. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Szintén ebben a cipőben vagyok, sorstársak vagyunk.
2022. nov. 15. 16:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Akkor tudod milyen érzés :(
2022. nov. 15. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Mintha magamat olvastam volna.

Apám korán meghalt,anyám a pasijával törődött inkább.

Három barátom volt,mind eltűntek évek alatt.

Négy párkapcsolat,ebből egy meghalt, három pedig másé lett és elhagyott.Senkim sincs, középkorú férfi létemre.

2022. nov. 15. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!