21 éves vagyok van egy kislányom és egy párom is szeretem őket nem is szeretném el veszíteni a párom viszont a hétvégén találkoztam az exemmel egy buliban el kapott a sírás is, úgy hogy nem tudtam vissza tartani. Nem tudom szeretem e még?
Az exed egy patkány. Ezt ennyiből bátran ki merem jelenteni. Csak elfelejtetted, hogy mekkora nagy patkány is valójában. Az emlékek megszépűlnek egy idő után. Elfelejtjük a kellemetlenségeket. Így működik az emberi agy. Találkoztatok, felkavarta benned a dolgokat. Úgy vélem hiba lenne, ha az exeddel ismét ,,barátkoznál"
Apuka egy $eggfej, de neked úgy vélem itt célszerűbb az eszeddel megközelíteni a dolgot. Célszerűbb, de nehezebb, viszont hosszútávon megtérülőbb.
Valószínűleg statisztikailag is az a helyzet, hogy apuka éppen akkora $eggfej, mint az exed, de van köztük egy alapvető különbség. Nem az exed a gyereked apja és bármennyire is állítja, nem fogja majd a sajátjaként kezelni a gyereket.
Ám apuka jelenleg problémásabb és sürgősebb, hogy megoldjátok a nézeteltéréseket.
Én bele tudom valamennyire képzelni magam apuka helyébe és sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy nem fog jobban értékelni téged, ha csak nem érezteted vele, hogy elveszíthet. Na erre az egyre jó lehet azexed, de vigyázz, mert ez kétélű fegyver és könnyen kicsinálja azt, ami megmaradt a kapcsolatotokból apukával.
Úgy képzelem, te még hajlanál arra, hogy megmentsd a kapcsolatotokat, de apuka nem hajlandó engedni abból, amilye van. Na most, vagy valami körmönfont női praktikával ráveszed apukát, hogy dolgozzon azon, hogy normalizálódjon a kapcsolatotok, de úgy, hogy apuka azt higgye, ez az ő ötlete, vagy pedig beadod a válókeresetet.
Javaslom a szerelempróba című filmet.
Ja igen, én is olyan voltam, mint apuka. Elváltunk és most láttam csak meg, hogy mi mindent vesztettem el a társammal együtt.
Kemény körök várnak rátok. Megoldásba kell kerülnötök.
Másfelől, ha apuka úgy bánna veled, ahogy azt kellene, akkor nem jutottál volna el addig, hogy feltedd ezt a kérdést. Viszont az exedet inkább kerűld. Esélyesebb, hogy jól megszivat aztán kiröhög és otthagy egyedül.
8-as vagyok. Mintha csak az exfeleségem hozzám intézett szavait olvasnám újra. Mondjuk ő megoldotta az anyagi nehézségeket és titokban netes rosszlánynak állt és menet közben arra is rájött, hogy igazából a lányokat szereti. De en az én exnejem.
Amúgy ez egyszerű és érthető. A legtöbb férfi egójában elég nagy rombolást okoz, ha a párja többet keres, mint ő. Apuka addig hiszi magát pótolhatatlannak, amíg ő a fő kenyérkereső. Mert akkor így ő a hős a családban. Viszont így te elnyomásban kell, hogy éljél.
Az exednél arra gondoltam, hogy legfeljebb arra jó, hogy féltékennyé tedd apukát, hogy éreztesd vele, hogy elveszíthető vagy, ha nem figyel oda rád. Persze, ez gonoszságnak tűnik, de van, hogy a férfi csak a pofonból ért.
Én példáúl a fentebb említett többszörös botlásait is megbocsátottam volna az exemnek, csak hogy újra egy család legyünk, de azzal nem tudtam mit kezdeni, hogy a lányokat szereti. Nővé csak nem fogom operáltatni magam.
Remélem rendbe jönnek a dolgaitok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!