Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kezdek becsavarodni és egyre...

Kezdek becsavarodni és egyre rosszabb gondolatok környékeznek meg! Mit tudnék tenni ellene?

Figyelt kérdés

Elég súlyos kommunikációs hiányom van. Most 28 vagyok és kb 10 éve egyáltalán nem beszéltem senkivel és semmilyen emberi kapcsolatom nincsen, anyámat leszámítva, akit havonta 1x felhívok 5 percre.

Budapesten élek és egyetemre járok. Utálom az embereket, bár nem annyira, mint amenyire ők engem. Általában undorral néznek rám a külsőm miatt (minden bizonnyal ronda vagyok, legalább is ezt többször megkaptam már) vagy jobb esetben észre sem vesznek/lenéznek. Akár mondhatnám azt is, hogy szokásos. Egyre több ilyen írással találkozok. Kerül mindenki még a saját családom is.

Eddig se éreztem magam fényesen, de már tényleg kezdek megbolondulni, hogy senki egy kib@szott szot nem szol hozzám. Minden egyes nap a poklot élem át a suliban is. Nézve azt a sok szép és boldog fiatalt, ahogy csokoloznak meg nevetgélnek meg ölelgetik egymást. Miközben nekem semmi sem jut ebből. Egyre rosszabb és gonoszabb gondolatok forognak a fejemben.

2022. nov. 15. 05:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
13%
Beszélgetnék a barátnőmmel, te meg odajönnél jópofizni, úgy küldenélek el a francba, csak úgy csattannál.
2022. nov. 16. 11:17
 12/27 Kései Sirató ***** válasza:
92%
11-es, ha én lennék a barátnőd, elgondolkodnék azon, hogy mennyire tuskó vagy. És hogy legközelebb talán velem bunkózol..
2022. nov. 16. 12:27
 13/27 anonim ***** válasza:
10# Én kóros szorongással képetelen lettem volna erre.
2022. nov. 16. 12:46
 14/27 anonim ***** válasza:
93%
Fiú vagy, ugye. Milyen egyetemre jársz? Mi lesz akkor, ha elvégzed az egyetemet, és egy munkahelyen kell helytállni? Miért? Woody Allen talán szép??? A lehető legrondább, akit láttam. És milyen híres színész, rendező lett belőle, a nők odavannak érte. Az, hogy valaki nem szép, semmit nem jelent, ha a kisugárzása jó, ha van humora, ha nem azt hiszi magáról, hogy ő nem szép, hanem azt, hogy egész jól néz ki. Van lelki segélyszolgálati telefon, hívd fel néha, hogy beszélgethess: 3 116-123 - Lehet, hogy a 3-as nem is kell az elejére. De ha küldesz magánban egy fényképet teljes diszkrécióval megmondom, milyennek látlak. Én már elég idős vagyok, úgyhogy bennem megbízhatsz.
2022. nov. 16. 15:03
 15/27 A kérdező kommentje:

Hat eppenseggel van egy Woody Allen figura az egyetemen. Annyira nem kapkodnak utana. Talan neha ki is kirohogik. Gondoltam, hogy odamegyek hozza, de attol tartok csak meg rosszabb helyzetbe hozzam. Tolem inkabb csak undorodnak. Persze nyilvan ez kozepiskolaba is igy volt. Csak remeltem, hogy azert kesobb ez valtozni fog, de mintha egyre inkabb kitolodna.

Nem tudom, hogy hany eves vagy, de lehet, hogy akkoriban mashogy mentek a dolgok. Ma a kulso mindent visz. Valszeg a internetes forradalom miatt sokkal inkabb felertekelodott ez.

2022. nov. 16. 15:36
 16/27 anonim ***** válasza:
91%

Egyre inkább azt érzem, hogy egy incel vagy,de ne legyen igazam...

Mindenki hibás amiért egyedül vagy,te meg nem is teszel érte érdemben,csak forrsz magadban.

2022. nov. 16. 15:41
 17/27 A kérdező kommentje:
En kitaszitott vagyok nem incel. Velem nem csak a nok nem allnak szoba, hanem senkise. En csak szeretnek incel lenni. Akkor talan lehetne 1-2 haverom. Az sokat segitene.
2022. nov. 16. 17:29
 18/27 Kései Sirató ***** válasza:
Konkrétan mivel vagy elégedetlen, ami a megjelenésedet illeti?
2022. nov. 17. 12:19
 19/27 A kérdező kommentje:
Én viszonylag elégedett vagyok magammal, de attol tartok ezzel egyedul vagyok.
2022. nov. 17. 13:05
 20/27 Kései Sirató ***** válasza:
91%
És mit gondolsz, mások miért néznek rád undorral, mi lehet ennek az oka?
2022. nov. 17. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!