A 2022-es év sokkal rosszabb, mint a kovid alatt bármelyik?
Én nem
Én kifejezetten élvezem eddig
Szóval, most jelenleg nincsenek korlátozások, pl. nincs maszk, nincs kijárási tilalom, mehetsz bárhová, de ez neked rosszabb/rossz, mintha minden korlátozás be lenne vezetve, és sehová se mehetnél? 🤦🙄😒
A probléma nálad van.
Bizonyos szempontokból számomra. Leginkább a pénzügyi dolgokban.
Iszonyat inflálódik minden, az eddig is megfizethetetlen ingatlanpiac pörög ezerrel, még elérhetetlenebb... Minden rohadt cikk arról szól, hogy szar minden és a java még csak most jön.
Aztán próbáljon az ember 1 ről a 2 re jutni.
Nem, nekem a 2021 rosszabb volt, amikor egyik családtag azért halt meg, mert az ügyeletes orvos nem mert hozzá a COVID miatt kimenni. (Nem COVIDos volt, félreértés ne essék.) Aztán én meg majdnem belepusztultam a COVIDba, 2 hetet húztam le a kórházban, abból másfelet oxigén-támogatással.
Ez az év sem jó, de eddig 2021 rosszabb volt.
Így van!
A tanyánkra építek egy sufnit a ház mellé. Betonalap adott, közvetlenül a ház mellé lesz felhúzva, a járólapra.
Vettem 12 méter 3 millis zártszelvényt, 30 ezer ft.
Van némi maradék vasanyagom merevítés gyanánt, egyébként ennek az ára is vagy 20-30 ezer ft lenne.
Hullámpala borítás lesz rajta, sajnos a legolcsóbb anyag négyzetméterára is kb. 2000 Ft, nekem ~14 négyzetméternyi anyag kell. 28 ezer forint huss, ki az ablakon.
Kellenek még talpak, amikre felhegesztem a zártszelvényeket, és ezeknek segítségével rögzítem a szerkezetet a betonhoz. Még pár ezer forint.
Ha betonoznom kéne, az megint pénzbe kerülne.
Így tehát a végösszeg kb. 70-80 ezer forint egy néhány négyzetméteres sufnira. 😂 Nevetséges, és siralmas egyben.
Eredetileg egy garázst szerettem volna: nem áll meg egy millió alatt.
A végén tényleg mindenki hajléktalan lesz...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!