Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek, ha magányos vagyok?

Mit tegyek, ha magányos vagyok?

Figyelt kérdés

Nincsen sok barátom. Viszonyításképp a Facebookon van 280 ismerősöm, a profilképemen 45 like, azok közül a többség távoli ismerős, akikkel régen beszéltem.

1 szoros barátságom van, meg kb. 10 lazább. Nincs kivel mit csinálnom, mert házibulikon kívül amik 3 havonta vannak kb. nem hívnak el sehova.

2022. nov. 2. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

nekem meg van 250 ismerősöm, a képemen meg vagy 20 like, nem ez befolyásolja az életem 🤷🏼‍♂️

azzal a szoros barátoddal próbálj meg minél több időt tölteni, keressetek közös programokat, ahol esetleg még több ismerősre tehetsz szert

2022. nov. 2. 19:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyetlen egy fb ismerősöm sincs, sőt fb oldalam se.

De van 50-60 fős tágabb baráti köröm, akikkel (nem mindig mindenkivel) rendszeresen túrázunk, járunk színházba, vagy csak egymáshoz átmegyünk beszélgetni, egyebek...

2022. nov. 2. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Juhúúúúúú!

Van ismerősöd és like-od... mit érsz vele...

Az ember értékét nem like-okban, posztokban és kamuismikben kell mérni... Első lépés a magány elkerülésére, hogy leszakadsz erről a digitális baromságról és az életet a való életben akarod élni, nem online.

2022. nov. 2. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Keress új ismerősöket! Menj el sportolni, zenélni, önkénteskedni vagy valahova, ahol ismerkedhetsz.
2022. nov. 2. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs ennyi ismerősöm fészbúkon, nincs ennyi lájkom, mégis vannak barátaim... Ki érti ezt...
2022. nov. 2. 19:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 23 like van rajta viszont rengeteg baratom, haverom van (marmint az eletbe) Szoval ez nem jelent semmit.
2022. nov. 2. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Hany éves vagy? Tanulsz, dolgozol?
2022. nov. 3. 14:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem 127 ismerősöm van, 39 like van a profilomon és valószínűleg lassan előjönnek a mentális betegségeim, amiket apámtól megörököltem. Ennek egyik jó előjele , hogy minden ok nélkül 3 éve elvágtam magam minden régi ismerősömtől. Valamelyik nap összefutottam egyikükkel és a hír terjedt rólam, hogy meghaltam, annyira nem adok egy hangyafing nyi életjelet sem magamról. Töröltem az összes social media oldalamat, csak FB van már. Oda se járok fel, csak egyetem miatt hagytam meg. Ha végzek törlöm azt is.

Gondoltam egyetemen újra kezdem majd, de ha az ember nem koliba költözik, távolságtartó és csendes, akkor nem fognak vele ismerkedni. A helyzeten az se segített, hogy az első évem online volt. Így a világhálón, amiből én kivontam magam kialakultak a jó kis klikk-ek, így a hibrid oktatásban már meglévő gangek voltak mindenhol. Esélye sincs így az embernek.

Próbáltam ismerkedni, barátkozni, de cinikus vagyok, mindenkit atomjaira szedek, analizálom, elemzem őket. Azt gondolom tudom mit fognak gondolni, és már azt is meggondolom én mit mondok rá és hogy mit fognak ők erre reagálni. Azt hiszem mindenkinél mindent jobban tudok, és szerintem ez így is van. Tudom, hogy beteg ember vagyok, emiatt nem akarok gyereket se soha, hogy ne adjam tovább apám örökségét.

Ilyen az élet.

Nem mindenki indul ugyanazzal a csomaggal.

Barátnőim is voltak, de mindegyiket az őrületbe kergettem. Jelenleg van egy barátnőm, de egy ideje azt érzem szakítani akarok vele minden ok nélkül. Olyan mintha hívna a magány, a sötétség. Már csak ő van nekem, csak vele beszélgetek, találkozok. Úgy érzem, ha elvágnám ezt a szálat, akkor egy teljesen más emberré tudnék válni. Lehet rosszabbá. Lehet jobbá? nem tudom. Érzem, hogy nagy változások közelednek az életembe.

23F

2022. nov. 8. 21:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Yah nem adtam választ.

Az attól függ, hogy tenni akarsz-e ellene.

Tedd fel magadnak a kérdést.

Ha nem akarsz ellene tenni, akkor feleslegesen próbálkozol.

Ha meg tenni akarsz ellene, akkor meg úgyis fogsz majd tenni lépéseket az ügyben. Szervezz te valami találkozót pld, ennyit tudok javasolni.

2022. nov. 8. 21:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!