Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Baj, ha 21 évesen még mindig...

Baj, ha 21 évesen még mindig ott tartok, hogy szerelmes vagyok egy játék karakterbe?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 02:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Semmi gond, menő arc vagy, csak így tovább!
2022. nov. 2. 02:41
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

Miért gondolod, hogy baj? Valaki más mondta? Illetve kinek baj? A karaktert biztosan nem zavarja. Senkinek sem ártasz vele. Ez a saját dolgod - ezért én úgy gondolom, nem baj. Nekem biztosan nem.

Te hogy érzed, Kérdező?

2022. nov. 2. 03:00
 3/13 A kérdező kommentje:
#2 Én sem gondolom bajnak, de nem tudom, imádom a stílusát, a hajszínét, a hangját, a személyiségét, elfogadnék egy olyan lányt, mint ő, mondjuk ha minden igaz, akkor csak 12 éves lenne a sztori szerint, de az most lényegtelen.
2022. nov. 2. 03:24
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Én a bibliai őrangyalaimhoz vonzódom, szóval nem nagy gond.
2022. nov. 2. 03:26
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

Nem akkora gond, de azért az igazi szerelem más.

Remélem mihamarabb megtapasztalod.

2022. nov. 2. 03:29
 6/13 anonim ***** válasza:
51%
Én komolyan elgondolkozom azon amúgy, hogy az ember hogy képes fiktív, kitalált karakterekbe szerelmes lenni, kíváncsi vagyok, hogy vajon ha az A.I olyan szintre fejlődik, képes lesz-e az ember robotokba szerelmes lenni és, ha még meg is csinálják azt is valahogy, hogy nemi életet is tudj velük élni... Jujjuj!
2022. nov. 2. 03:42
 7/13 anonim ***** válasza:
52%

2-es vagyok.

Kérdező, szerintem egyszer mindenki rajongott már kitalált/képzelt/egyéb módon elérhetetlen karakter iránt. Hidd el, ez általánosabb, mint gondolnád.

Ha pl a neten kezdesz csevegni és elkezdenek érzelmek bontakozni még személyes találkozás előtt, akkor az is hasonló. Mindegy, hogy az illető létezik. Amíg nem találkoztok,az egész csak két "fiktív" személy internetes ismerkedése.

2022. nov. 2. 03:50
 8/13 A kérdező kommentje:

#4 Azok inkább cukik, mint vonzóak! Be Not Afraid!

#5 Remélem is!

#6 Igazából nem lenne rossz ötlet!

#7 Azért az nem teljesen ugyanolyan, ott tudod, hogy van egy valós személy a másik oldalon, itt nincs.

#8 Nem véletlenül írtam, hogy ha minden igaz, mivel nincs egyértelműen kimondva, lehet hogy már 15-16 éves, sem az alkata, sem a személyisége nem kislányos, persze nem is milf, inkább ilyen japán tinilányos.

2022. nov. 2. 03:59
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Akik nyolcast leszavazták mit éreznek? Gratulálunk kéne neki, amiért egy kislányhoz vonzódik, vagy mi?
2022. nov. 2. 06:40
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 A karakter eredetileg 15 viszont amiben úgy igazán megtetszett a dizájna az egy remake, ami kicsit korábban játszódik az eredetinél, úgyhogy ha minden igaz, akkor 12 igen, de nincs konkrétan kimondva, ezt bonyolult lenne elmagyarázni, viszont igazából teljesen lényegtelen, hogy hány éves, mert sem a kinézete, sem a viselkedése nem változott, sehogy nem változott, csak annyi, hogy nem egy vámpír még.
2022. nov. 2. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!