Van olyan hogy valaki fiktív karakterbe szerelmes ?
Figyelt kérdés
Szerintem nálam ez a helyzet :( Van egy könyvszereplő akit nagyon megkedveltem és nagyon sokat gondolok rá , mindíg ott van a fejemben , olyan szinten hogy kitalált párbeszédeket folytatok vele.
Mással is megesett már ilyen ?
Van aki megtudná osztani velem a tapasztalatait a témában ?
2021. ápr. 21. 20:49
1/19 anonim válasza:
Én rendes emberbe "szerettem" bele és azzal beszélgettem a fejemben
3/19 anonim válasza:
Hát ha beleszeretni nem is, de olyan volt, hogy arra gondoltam, hogy de jó lenne, ha élő lenne.:D könyvszereplő szintúgy.
4/19 anonim válasza:
Elég sok embernek van(nak) fiktív "szerelme(i)". Ez később majd enyhül, csak átmeneti állapot. Olvass mást is, hátha osztozik valakivel a rangsorban. :)
5/19 anonim válasza:
Én beléd vagyok szerelmes, kérdező!😍
6/19 A kérdező kommentje:
Belém szerelmes ? Na ezzel most megleptél 😳😅
2021. ápr. 21. 21:11
7/19 anonim válasza:
Jelen pillanatban is teljességgel odavagyok a Witcher (könyv és játék) világáért, de nem vagyok senkibe sem szerelmes. Viszont vannak szereplők, akikért rajongok, tisztelem őket, szinte istenítő módon. Nagyon örülnék, ha megelevenednének, és beszélhetnék velük.
8/19 A kérdező kommentje:
A Witchert én is szeretem. :) Bár annyira nem méllyültem bele.
2021. ápr. 21. 21:18
9/19 anonim válasza:
21:18
Bárcsak létezne Regis és Geralt... vagy akár Yen és a többiek.
10/19 anonim válasza:
Igen,kérdezd meg az összes animefan tinit,aki ezeket a szoknyás rajzolt mesefigurákat preferálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!