Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 24 éves srácként ciki félni...

24 éves srácként ciki félni egyedül, otthon? Ez normális? Vagy beteges?

Figyelt kérdés
Mivel Halloween van, néztem egy ilyen ijesztő rémtörténetes videót a youtube-n és most eléggé félek itthon. Családi házban vagyok most egyedül, a szobámban. Most nagyon csönd van, a kandallóban néha még kattan egyet a tűz, de már lassacskán ki fog aludni. A ház mögött van egy ilyen erdős-bokros terület, szóval nincsenek már ott házak, vége a településnek. Ma nappal vittem ki oda biohulladékot, és utána elfelejtettem bezárni azt a hátsó kertkaput, mert úgy gondoltam, még ma vinni kell ki oda valamit (végül nem kellett). Szóval most bárki bejöhet onnan a kertbe, bár én még hál'Istennek nem láttam senkit abban az erdőben sétálni. Pár napja egyik este hallottam valami zajt a padláson is, mintha futkároztak, meg pakoltak volna fent. Szerintetek azok nyestek voltak? Azok ilyenkor még aktívak?

2022. okt. 31. 22:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%
Az a gáz hogy ide kiírtál erről egy kérdést. Rendezd le magadban a dolgot, ne nyafogj 24 évesen. Sok sikert hozzá.
2022. nov. 1. 00:06
 12/20 anonim ***** válasza:
15%
Ultragáz kérdező.
2022. nov. 1. 00:11
 13/20 anonim ***** válasza:
14%
Még egy nőtől is ciki lenne 24 évesen.
2022. nov. 1. 02:01
 14/20 anonim ***** válasza:
19%

Nem ciki egyáltalán, néha az én agyam is képes kattogni hülyeségeken és olyankor én is tudok félni pedig alapesetben nem vagyok félős és szeretem a horrorokat.

Ettől függetlenül volt olyan is, hogy este lefeküdtem aludni és egyszerűen megmagyarázhatatlan halàlfélelem jött rám. Én is huszonéves férfi vagyok mint te.

Egyébként igaza van a 11esnek, inkább az a gáz, hogy ezt nem tudtad fejben lerendezni és ki kellett erről írnod egy kérdést.

2022. nov. 1. 02:25
 15/20 anonim ***** válasza:
22%

Én még így 50 fele is félek este. Bàr én nő vagyok, nekem szabad 😁

Igaz, tapasztaltam már jó néhány para dolgot ebben a lakásban is, úgyhogy nálam ez nem alaptalan.

2022. nov. 1. 07:27
 16/20 anonim ***** válasza:
95%
nem amiatt kell félni hogy egyedül vagy, hanem hogy lehet nem vagy egyedül 😉
2022. nov. 1. 07:59
 17/20 anonim ***** válasza:
18%

Férfi létedre félsz?

Ultraciki!

2022. nov. 1. 09:34
 18/20 anonim ***** válasza:
50%

Nekem van gázrevolver és két kutyim meg egy cicám, igy nem félek annyira. :P

Szoktam néha egyedül itthon lenni, szintén családi ház.

Utálom a horror filmeket, attól én is tiszta ideg lennék és rettegnék. Rémisztő videókat ritkán nézek, azt is fényes nappal délben. :D

L

2022. nov. 2. 00:42
 19/20 anonim ***** válasza:
22%
Nézzél kabarét.
2022. nov. 2. 09:07
 20/20 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nyugodj meg, ha láttál már pár horror filmet, tudhatod egy nyitott kertkapu, nem oszt nem szoroz, pl Jason- t nem akadályozná, vagy a láncfürészest, csak ne kövesd el a horror szereplők hibáit. Pl ne menj ki megnézni azt a kertkaput. Amúgy mindenki fél valamitől, én pl a kukoricás mellet lakom, mégis megnéztem a kukorica gyermekei összes részét, de pl este ha húznám el a függönyt, és a kinti sötétből az ablak elé ugranna valaki pont akkor, a frász jönne rám.
2022. nov. 14. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!