Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 24 éves srácként ciki félni...

24 éves srácként ciki félni egyedül, otthon? Ez normális? Vagy beteges?

Figyelt kérdés
Mivel Halloween van, néztem egy ilyen ijesztő rémtörténetes videót a youtube-n és most eléggé félek itthon. Családi házban vagyok most egyedül, a szobámban. Most nagyon csönd van, a kandallóban néha még kattan egyet a tűz, de már lassacskán ki fog aludni. A ház mögött van egy ilyen erdős-bokros terület, szóval nincsenek már ott házak, vége a településnek. Ma nappal vittem ki oda biohulladékot, és utána elfelejtettem bezárni azt a hátsó kertkaput, mert úgy gondoltam, még ma vinni kell ki oda valamit (végül nem kellett). Szóval most bárki bejöhet onnan a kertbe, bár én még hál'Istennek nem láttam senkit abban az erdőben sétálni. Pár napja egyik este hallottam valami zajt a padláson is, mintha futkároztak, meg pakoltak volna fent. Szerintetek azok nyestek voltak? Azok ilyenkor még aktívak?

2022. okt. 31. 22:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
69%
Betegesnek nem nevezném, de elég ciki.
2022. okt. 31. 23:01
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Nyugodj meg, minden rendben. Az agyad húz elő csak mindent.
2022. okt. 31. 23:03
 3/20 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ilyen videók nézése után még akkor is félek, ha itthon van a család, nemhogy most mikor egyedül vagyok.
2022. okt. 31. 23:04
 4/20 anonim ***** válasza:
88%
Menj ki es azonnal zard be az osszes kaput ajtot.
2022. okt. 31. 23:05
 5/20 anonim ***** válasza:
60%

Ha félsz otthon, ne izgulj. Próbálj lenyugodni. Csak figyelj, legyél csendben és rájössz, hogy nem vagy egyedül.

Amúgy ha félős vagy akkor minek nézel ilyeneket?? Én szeretem az ilyen tartalmakat, de én szeretem azt is ha rémálmom van, jobban alszom olyankor. Egy horror film, vagy történet meg semmi.

Ha valaki bóklászna is az erdőben, az is max vadász lenne, az meg hidd el, hogy nem hozzátok akar felmenni. Esetleg még egy egy állat tévedhet fel. Ne izgulj már ilyeneket. Ha valaki fel akar menni az meg pont nem fog szomorúan haza kullogni, hogy csukva van az ajtó.

Igen, a padláson is lehet valami állat. Akár egy veréb is be eshetett a tetőnél. Nálunk is megesik néha. Tényleg ne parázz már a semmin :D

2022. okt. 31. 23:09
 6/20 anonim ***** válasza:
14%
Ciki. Lányoknak soha ne valld be. Vágylohasztó.
2022. okt. 31. 23:19
 7/20 anonim ***** válasza:
47%

Az a Tudat alattid hatalma,hogy ijesztő dolgok nézése után, elkezdesz félni.

Ne nézz illesztő dolgokatt, helyete "kabarét" vagy valami vicces vígjátékot.

2022. okt. 31. 23:21
 8/20 anonim ***** válasza:
14%
Hát mit mondjak... Még ha nő lennél..
2022. okt. 31. 23:30
 9/20 A kérdező kommentje:
A férfiak nem is félhetnek? Gondolom akkor érzéseik se legyenek?
2022. okt. 31. 23:31
 10/20 anonim válasza:
86%
Nem kell félned. Nem mindenki birja a horrort. Ezt az csinálja. Az agyad generál folyamatosan össze függések a félelemmel kapcsolatban. Ha nem néztél volna semmi ijesztőt akkor biztos hogy nem is félnél. Egyébként sok minden tud nagy lármát csapni a padláson (macska egér...) Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. 😉🙂
2022. okt. 31. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!