Normális ha 18 éves srácként a halálról, az öngyilkosságról vizionálok?
nem normális dolog ez!
nekem 13évesen futott végig az agyamban ez a gondolat, mert nem éreztem értelmét az életnek: legjobb barátnőm akkor költözött el, nevelőapámmal(akit akkoriban imádtam)összevesztem, és nagyon rosszul éreztem magam ezek a dolgok miatt, szinte bedepresszióztam.
hülye módon akartam véget vetni az életemnek, ami nem is sikerült volna... tüdőgyulladást kapok és nem szedem rá a gyógyszert, ennyi(akkoriban volt rengeteg esőzés)
aztán rájöttem, hogy nem szabad önzőnek lennem, mert ez nemcsak rólam szól, hanem a családomról, a barátaimról, az ismerőseimről, akik szeretnek, vagy legalább is akik kedvelnek.
azt javaslom, hogy felejtsd el, hogy bármi hülyeséget csinálsz, és keress fel egy pszichológust - néha jobb egy ismeretlennek kiadnod magad, mint a legjobb barátoddal/családoddal lelkizel ;)
sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!