Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért gondolja ezt így mindenk...

Miért gondolja ezt így mindenki az öngyilkosságról?

Figyelt kérdés

Mindenki azt írja, hogy gyávaság elmenekülni az életből, meg azt hogy önzőség mert mi lesz a szeretteinkkel, barátainkkal?

Mi lenne? Kicsit sajnálnak, néha felhoznák beszédtémának és semmi több. Nehogy már valaki azért éljen le egy rossz életet, mert "jaj istenem mi lesz másokkal?" Kit érdekel? ha valaki ezt választja annak olyan oka van amit úgysem ért meg az aki nincs ilyen helyzetben. Akik ilyet tesznek azért teszik mert tisztában vannak azzal hogy nincs helyük ebben a világban. Miért nem lehet ezt elfogadni és nem ilyen hülye szöveggel elő állni önzőség.... nem gondoltok bele mit mondtok csak követitek azt az egy hülye dumát amit valaki kitalált és jól hangzik ezzel okoskodni, na ez a szánalmas nem az önpsuztítás.....

2012. dec. 27. 20:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Ki az, aki örülni fog annak, hogy megtetted, kinek NEM fogsz hiányozni?

Miért szereznél örömet ellenségeidnek?

Még rosszabb véleménnyel legyenek Rólad?

Kinek fogsz hiányozni, kinek okozol élete végéig tartó fájdalmat?

Miért okozol bánatot azoknak, akiket éppen most nem szeretsz, de valójában nagyon közel állnak hozzád?

Miért bántsák őket a Te ellenségeid?

2012. dec. 27. 20:52
 2/24 anonim ***** válasza:
Nem, akik ilyet tesznek, azok lusták tenni az ellen hogy ne legyen rossz, vagy kivárni hogy jobb legyen. Ha mindenki kinyírná magát mert szar éri, akkor már rég kihalt volna az emberiség. És én belegondoltam mint mondtam, nekem se volt valami kurv.a jó életem, de mégse nyírtam ki magam, mert tudtam hogy lesz majd jobb is.
2012. dec. 27. 20:54
 3/24 anonim válasza:
Nekem is ez a véleményem mint neked kedves kérdező!!! De az is igaz, h ez a legnagyobb bűn Isten szemszögéből, mert a lelkünk nem távozik el a földről, a halálunk után, és addig itt leszünk, szenvedünk a földön annyi évet míg éltünk volna! Nekem is tök szar minden, sokszor gondolkoztam ezen, de még nem vagdostam magam, inkább szenvedek tovább, mert nekem nem lett jobb sajnos!:(
2012. dec. 27. 21:06
 4/24 A kérdező kommentje:
ezek is szempontok valóban, de még mindig nem tudta senki konkrétan megfogalmazni, hogy miért is kellene annyira életben maradni... ez megint csak duma hogy lusta valaki meg az első válaszban is, jött a család meg az ellenségsztori....lerágott csont mind. És mivan ha valaki nem lusta hanem igazán a körülményei olyanok hogy nem tud teljes életet élni, önhibáján kívül, és nem betegségből adódóan? Csak élő példák vagytok arra hogy nem tudjátok igazán megérteni ezeket a dolgokat mert ha így is gondoljátok nem vagytok ebben a helyzetben ez nyilván való. azt sem értem hogy miért kéne ragaszkodni az élethez, mi az az érték amit annyira sajnálnátok itt hagyni? biztosan van... de van akinek még az alapvető dolgokból sem jut...
2012. dec. 27. 21:11
 5/24 anonim ***** válasza:
0%
Én csak annyit mondok: AKI HÜLYE? HALLJON MEG!!!!
2012. dec. 27. 21:15
 6/24 anonim válasza:
Konkrétan mire célzol, neked mi a bajod,h nem tudsz teljes életet élni?
2012. dec. 27. 21:17
 7/24 A kérdező kommentje:
Ez fordítva is igaz:AKI HÜLYE,AZ ÉLJE A SZÁNALMAS KIS ÉLETÉT ÉS HITEGESSE MAGÁT AZZAL HOGY MENNYIRE SZÉP AZ ÉLET ;)
2012. dec. 27. 21:17
 8/24 anonim ***** válasza:
Azért kéne életben maradnod, mert ha megölöd magad, nem csak a rossz tűnik el, hanem a jó is ami vár rád, azaz a boldogságot is elveszed magad elől. Gondolj vissza milyen volt mikor nem volt semmi gondod, elröhögtél a haverokkal, mikor megcsókoltad először a fiút/lányt akit szerettél. Nehogymár ezek mind hidegen hagyjanak
2012. dec. 27. 21:18
 9/24 A kérdező kommentje:
Az most mellékes hogy nekem mi a problémám nem ezért kérdeztem, de hidd el nem lennél a helyemben
2012. dec. 27. 21:18
 10/24 A kérdező kommentje:
Soha nem volt jó időszak az életemben mióta az eszemet tudom...nem akarom részletezni elég pl annyi hogy alkoholista családban nőttem fel ahol nem egy ember halt a káros szenvedélyektől de ez csak igen igen mellékes pontja a dolgoknak...
2012. dec. 27. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!