Hogy lehet kijönni a magányból?
Tánciskola, művelődési ház, hasonló betegséggel élők csoportjainak felkeresése.
Az online közösségeket lehet halottnak tartod, de biztosan vannak témák, dolgok, amik érdekelnek, elindulhatsz érdeklődésednek megfelelő Facebook csoportokat keresni, a közös érdeklődés jó alap az emberekkel való beszélgetéshez és akár találkozáshoz is.
Ha nem Facebook akkor fórumokat is kereshetsz.
Szomszedok munkahely kollegak es azok osszes kapcsolatrendszere
Szabadidodben ahol vagy pl edzés tanfolyam
Egy uj hely tele van uj lehetosegekkel kihivásokkal. A felfogásodon állits.
Csatlakozz valamilyen klubhoz, csapathoz, csoporthoz. Én pl a fb-on találtam túrázós csoportot, mert imádom a természetet.
Valamit csak szeretsz te is, és azzal kapcsolatban ismerkedj!
Az öngyilkosságot felejtsd el!
Ezenkívül ismerkedj lányokkal!
Akár itt a gyakorin, vannak magányos lányok, akik örülnének neked.
Esetleg írj rá régi osztálytársra, akárkire.
Vannak vallási közösségek is, ott is lehet ismerkedni, vagy valamilyen programra elmenni.
Millió a lehetőségek száma.
A gyk-s csajozást szerintem itt senki se írta.
Nem kell bekövetni senkit Fb-n, az információs dömping stb engem is idegesít, de a csoportokhoz csatlakozásra és beszélgetésre, mások megismerésére jó lehet. Nem kell függővé válni, se magamutogatókat nézegetni (a követésüket is le tudod állítani)
Ezen kívül:
Tánciskola, művelődési ház, horgászat, bármi amire lehetőség van helyben vagy közeli nagyvárosban...
Szerintem ha arra koncentrálsz hogy "hogyan kezdjem el" az többre fog vezetni minthogy a "ezt ezért nem, azt azért nem, amazt meg amazért nem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!