Itt akarom hagyni a gyakorit, de ha megteszem, akkor teljesen magamra maradok. Mit csináljak?
Én barátkereső csoportban kifogtam egy idióta csajt, aki fiatalabb, mint én, és mindenben ki akart oktatni. Ő még gimnazista, de ő ért az én szakmámhoz/mind a háromhoz/, kioktat vezetésben/közben jogsija sincs/, mindenben. Ő már állítólag körbejàrta egyedül az egész országot, stb. Szóval nagyon idegesítő. Egy pár napot beszéltem vele, és ennyi.
Azért írtam neki, mert a többi ember ilyen csoportokban a következő: ,,Sziasztok, 36 éves vagyok, és 3 gyerMekes ÉDESANYA! Aki szintén ÉDESANYA az írjon!"
Nem is értem az ilyet, de mindegy.
Következő: ,,25 éves MELEG fiú vagyok. Szinten MELEG fiúk írjanak! Más ne!"
Wtf???
,,Én és a PÁROM barátokat keresünk. Akinek van szintén párja írjon nekünk! :)"
Tehát kiesek mindenhonnan, nem vagyok édesanya, meleg fiú, nincs párom, így marad 1-2 ember, aki korombeli, de azok is zakkantak. Itt ugyanez van.
Én is azért nyomom inkább a gyk-t. A munkám is uncsi, belefér az időmbe, mást meg nem tudok csinálni. Mikor dolgozok, tanulok, tekerem a fb-ot, meg a gyk-t, ennyi. Szabadnapjaimon meg kirándulni megyek. Ennyi az életem igazából. Barátaim nekem sincsenek. Én is gondolkodtam, hogy itt hagyom a gyk-t, de akkor mit nyomkodnék munkában?
Egyébként, ha valaki akar beszélgetni normálisan/beszélgetni, tehát nem egyoldalúan nagyképű szövegeket írogatni nekem, az 5 autójáról, meg a 16 diplomàjàról, visszakérdezés meg nulla részéről/, akkor nyugodtan írhat.
A koromról annyit, hogy az SZJA visszatérítésbe még beleesek. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!