Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Itt akarom hagyni a gyakorit,...

Itt akarom hagyni a gyakorit, de ha megteszem, akkor teljesen magamra maradok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Rossz hatással van rám az oldal, de ez az egyetlen hely, ahol szóba állnak velem.
2022. szept. 12. 10:19
1 2
 11/18 Darius- ***** válasza:
90%
Értem. Én csak annyiban tudok tanacsot adni, hogy ne vedd komolyan angyon, amit irnak, foleg ha az szerinted rossz.
2022. szept. 12. 11:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Talállj előtte más, de hasznos elfoglaltságot: olvasás, sport, szakkör, kirándulás, stb.
2022. szept. 12. 12:08
 13/18 anonim ***** válasza:
28%
Boltba nem jársz?
2022. szept. 12. 12:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Miért, mi a valóság? Itt is valódi emberek irogatnak. Csak lehet, hogy épp őszintébbek, mint szemtől szembe.
2022. szept. 12. 12:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább bizonyos kategóriákat kerülj. Pl vannak olyan kategóriák, ahol nyugisabbak a kommentek, étel-ital, szórakozás, utazás stb. Szerintem az emberek kategóriát érdemes kerülni, meg a politikát is.
2022. szept. 12. 14:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Facebook-on vannak baratkereső csoportok, ott értelmesebb emberek vannak mint itt
2022. szept. 15. 06:01
 17/18 anonim ***** válasza:
47%
A boltos kérdés teljesen jogos... Az egyik alap helyszín az emberi interakcióra, és ha mással nem is az eladókkal/pénztárosokkal mindig vált az ember néhány szót.
2022. szept. 15. 08:05
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én barátkereső csoportban kifogtam egy idióta csajt, aki fiatalabb, mint én, és mindenben ki akart oktatni. Ő még gimnazista, de ő ért az én szakmámhoz/mind a háromhoz/, kioktat vezetésben/közben jogsija sincs/, mindenben. Ő már állítólag körbejàrta egyedül az egész országot, stb. Szóval nagyon idegesítő. Egy pár napot beszéltem vele, és ennyi.

Azért írtam neki, mert a többi ember ilyen csoportokban a következő: ,,Sziasztok, 36 éves vagyok, és 3 gyerMekes ÉDESANYA! Aki szintén ÉDESANYA az írjon!"

Nem is értem az ilyet, de mindegy.

Következő: ,,25 éves MELEG fiú vagyok. Szinten MELEG fiúk írjanak! Más ne!"

Wtf???

,,Én és a PÁROM barátokat keresünk. Akinek van szintén párja írjon nekünk! :)"

Tehát kiesek mindenhonnan, nem vagyok édesanya, meleg fiú, nincs párom, így marad 1-2 ember, aki korombeli, de azok is zakkantak. Itt ugyanez van.

Én is azért nyomom inkább a gyk-t. A munkám is uncsi, belefér az időmbe, mást meg nem tudok csinálni. Mikor dolgozok, tanulok, tekerem a fb-ot, meg a gyk-t, ennyi. Szabadnapjaimon meg kirándulni megyek. Ennyi az életem igazából. Barátaim nekem sincsenek. Én is gondolkodtam, hogy itt hagyom a gyk-t, de akkor mit nyomkodnék munkában?

Egyébként, ha valaki akar beszélgetni normálisan/beszélgetni, tehát nem egyoldalúan nagyképű szövegeket írogatni nekem, az 5 autójáról, meg a 16 diplomàjàról, visszakérdezés meg nulla részéről/, akkor nyugodtan írhat.

A koromról annyit, hogy az SZJA visszatérítésbe még beleesek. ^^

2022. okt. 7. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!