Itt akarom hagyni a gyakorit, de ha megteszem, akkor teljesen magamra maradok. Mit csináljak?
Gondolj bele abba, hogy ha csak itt állnak veled szóba, akkor pont ugyanolyan magányos vagy, mintha nem lennél fenn. Ezek nem igazi emberi kapcsolatok és sose lesznek azok, illúziókba kapaszkodsz.
Próbálj meg a való életben nyitni emberek felé.
1 Igen, sok van, de nem tudom megoldani. Pszichológussal sem.
2 Igazad van, tudom jól hogy ez is hamis, de ha még ez se lesz, nem tudom, hova forduljak.
Lépj be facebook csoportokba pl hobbidnak megfelelően. Kutyák, motorok, barkácsolás, túrázás, lego, stb, mindenre van már csoport.
Vagy keress levelezőtársat, és menjetek át emailra, vagy messenger üzikre.
Nyilván valódi programok élő emberekkel 3D-ben lenne a legjobb, de tudom, hogy milyen amikor nincs vagy nem kivitelezhető pl betegség miatt.
Ja, volt vmi olyasmi nevű oldal is, hogy Új barátok, barátnők index fórum.
Az internet korában nincs olyan hogy magadra maradsz (legalábbis virtuálisan), csak nézelődni, írkálni, ismerkedni kell. Neten én több olyan barátot, barátnőt is találtam, akikkel némi levelezés után élőben is találkoztunk. Szóval búslakodás helyett inkább püfüljed a billentyűzetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!