Kinek van most szerelmi bánata ? Mikor történt a szakítás,miért ? Hogy érzitek magatokat ?
Én azt nem tudom, hogy "szeretnek"-e vagy csak KI AKARNAK HASZNÁLNI?!
Egyelőre úgy tűnik, hogy az utóbbiról van szó. (Elég vegyesek a jelzések, alig értelmezhetőek.)
Valahogy megpróbálok kihátrálni a helyzetből, de már túl összetett történetté alakult idővel...
Mindenki életében van egy valaki,akit a legjobban szeret,aki az Igazi.Szerencsés esetben megmaradnak egymásnak , ezek a boldog párok..
Elmondhatom,hogy későn jött a boldogság és azt hittem örökre szól. Tévedtem, ennek öt éve lesz lassan...
Szerettem,elengedtem amikor másé lett a szíve...de ebbe én akkor kissé belehaltam.
Még ma sem tudok másra gondolni, sajnos,nem tehetek róla...
Nekem feldolgozhatatlan.
Döntenem kellett, hogy vagy elek egy mérgező kapcsolatban vagy a szakítás útjára lépek, lépünk. Elmondhatatlan fájdalmas folyamat, 2 éves agonizálás után. Aki azt írta, hogy a régi énjét még mindig szereti, egyet értek vele. Én is így vagyok vele. De felett egy olyan stílust ami kibírhatatlan volt. Át akarta venni felettem az uralmat teljesen, kifordúlt magából és valami döbbenetes hétköznapok következtek. Lehet, hogy ő így tudott csak szakítani velem, vagyis rákényszerített erre a lépésre. Nem tudom, de 2 év alatt tönkrementünk mindketten. Én nem tudom valaha felállok e ebből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!