Az otthonülő emberek örökre magányosak maradnak?
Tudom, tudom, a dolog egyértelmű, mert nem fog bekopogni életed szerelme az ajtódon. Csak ha az én hobbijaim olyan elfoglaltságok, amiket bent kell csinálni és egyedül, akkor nem felesleges ismerkedni olyanokkal, akik járnak mindenhova? Eleve nem kompatibilis a két személyiség, ami csak konfliktusok forrása lehet.
Van-e értelme ilyen embernek párkapcsolatra vágynia vagy csak azért szeretném, mert fogalmam sincs milyen?
Nem; az egyedül otthonülő introvertált ember is tolhatja egész nap a Discordot meg az online játékokat másokkal, vagy máshol beszélgethet hangon a netes barátaival. A feltételek teljesülnek. Még a párját is megtalálhatja ott, ez nem legenda.
Ezt is kiemelném: "Eleve nem kompatibilis a két személyiség, ami csak konfliktusok forrása lehet."
Lehetséges, de nem mindig, rám például nagyon nem igaz; egy introvertált, durván magányos szociális analfabéta lány vagyok, minden vágyam lenne egy extrovertált, menni szerető pár. És ezt már sima beszélgetésből tudtam, hogy nekem ők lennének az igaziak. Én állandóan otthon ülök, de nem jókedvemben, hanem nincsenek barátaim a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!