Hogyan lehet megszokni az egyedüllétet?
3 hete Anyám elhalálozott az udvaron...
Saját ingatlanban lakom, laktunk, de sosem éltem még egyedül, mindig Anyámmal meg Apámmal laktam, Apám 5 éve halt meg, azóta Anyámmal éltem...
3 hete már, hogy hirtelen meghalt, azóta is nehezen szokom, hogy egyedül vagyok. Eljárok 3 műszakban dolgozni, de akkor is nehezen viselem...
Mások, akik egyedül élnek, hogyan szoktátok meg?
27/F
Részvétem. Egyedül élni nem olyan rossz, ha saját házad van. Úgy alakítod, ahogy neked tetszik, azt csinálsz, amit csak akarsz, nem kell alkalmazkodni.
Párkeresésben nem tudok tanácsot adni, nekem sincs párom.
Részvétem.
Arra neked kell rá jönni, esetleg el mehetsz ismerkedni különböző helyekre.
szerintem ezt nem lehet megszokni sose. Én világ életemben egyedül voltam, de azért mert mindig találtam valamit amivel elfedhettem. Élveztem is, például gyerekkoromban videójátékok, később sportolás, stb... de mostanra eljutottam oda, hogy már nem tudom mivel elnyomni, egy darabig működött de jött egy személy az életemben aki felszínre hozott mindent amit eddig valaha is elnyomtam, és azóta zavar a magány, de mivel így építettem fel az életem senkim sincs aki segíthetne elnyomni megint.
Vagyis nincs más, mint szenvedni, és valahogy helyrerakni a dolgokat, és nem elnyomni többé. Nagyon nagyon szar és nehéz út, és fogalmam sincs meddig fog tartani, de mást nem tehetek, illetve nem is lenne értelme, mert ha idősebb koromba jön megint felszínre lehet már nem élném túl, így is iszonyatosan megviselt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!