Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Unalmas az életem? Mi a baj...

Unalmas az életem? Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogyha bekerülök egy új közegbe (pl. osztályba vagy munkahelyre) nem tudok megnyílni, nem tudok kapcsolatokat kialakítani, lényegében csak egymagam vagyok. 22F

2022. szept. 7. 14:13
1 2
 11/14 NTBS ***** válasza:
29%
Nem beszélgetsz.
2022. szept. 23. 15:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem szeretsz emberek kozott lenni

Velem is ez van

2022. nov. 11. 13:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az a probléma, hogy nem mersz kockáztatni, beleugrani új helyzetekbe, megmérettetésekbe, ezért nincs önbizalmad, ami miatt nem mersz kezdeményezni. Önbizalmat pedig úgy lehet szerezni, ha tudatosan ugrasz bele olyan megmérettetésekbe, amitől félsz. Ha egyedül nem megy, javaslok valami terápiás beszélgetést egy szakemberrel. Halgass/nézz egy kis Csernust. Az talán arra elég lesz, hogy rá vedd magad arra, hogy elmenj egy szakemberhez.
2022. nov. 23. 19:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy neked kell változtatni. Én azt mondom, hogy az ember legyen önmaga. Azt kell megtanulnod, hogy hogyan ignoráld mások véleményét. Lehetsz te akármilyen, mindig lesz, aki kritizál. A különbség a magabiztos, és az önbizalomhiányos emberek között, hogy előbbiek magasról tojnak a negatív véleményekre, utóbbiak meg szinte csak ezeket veszik észre.
2022. nov. 23. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!