Mit csináljak? Unalmas az életem, barátaim nincsennek, önbizalom hiányos vagyok.
Figyelt kérdés
Szertnek változtatni az eletemen, ismerkedni nem merek. Hogyan tudnám elfogadni magam?2015. máj. 21. 15:27
1/9 anonim válasza:
Azt tudom mondani amit mindenkinek szoktam :) Ha érdekel valami sport/hobbi akkor csináld őket. Közben lehet találkozni új emberekkel is. Neten is lehet ismerkedni, az könnyebb elsőre.
3/9 A kérdező kommentje:
elfelejtettem oda irni 19 es lany vagyok :)
2015. máj. 21. 16:38
4/9 anonim válasza:
Kezdj el valamilyen hobbit,sportot vagy tanfolyamot!Ott újemberekkel találkozhatsz,ismerkedhetsz.Sokkal jobb mint ha a neten ismerkednél,itt mindenki személytelen,sokszor olyanokat tesznek meg amit a valóságban nem tennének meg a másikkal.
5/9 anonim válasza:
munkahely pl.... járj el pl egy kávézóba...annyi lehetőség van.csak ki kéne mozdulnod,netes ismerkedés meg kb semmire nem való!
6/9 anonim válasza:
Még hányszor kérdezed meg?szerintem eljár valahova csak találkozni az igazival lehetetlen
7/9 anonim válasza:
Szia!
Szintén 19 éves lány vagyok hasonló helyzetben sajnos. Ha gondolod, beszélgethetünk. Szerintem jót tenne mindkettőnknek. Írj nyugodtan :)
8/9 anonim válasza:
Szia!
Én 20 éves lány vagyok, ha szeretnél írhatsz. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Most tettem fel legelsőnek a kérdésem. :)
2015. máj. 21. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!