Tanácsok az önbizalom növelésére? Barátszerzésre?
Négy éve járok a sulimba, de nincs olyan igazi igazi barátom. Persze, jóban vagyok elég sokakkal, de az nem ugyanaz. Fiúk nagyrésze is utál, pedig nem vagyok túl csúnya. Szünetben inkább én megyek oda a pár lányhoz, akikhez szoktam, nem ők ide. Az az érzésem vmiért, hogy idegesítem őket, bár ez nem látszik rajtuk, lehet az is, hogy csak az én hülyeségem.
Osztálytársam egyszer ajánlotta, hogy keressek jobban társaságot, de nincs merszem, az önbizalmam is olyan -2 körül mozog. Pedig néha, amikor pl belenézek a tükörbe, látszik, hogy nem vagyok csúnyább, mint az osztány menőbbik fele, és nem igazán értem, miért vagyok ilyen félénk.
Valakinek volt már ilyenje? Hogy jött ki belőle?
Ti többiek meg hogyan reagálnátok, ha egy csendesebb osztálytársatok amolyan pálfordulatszerűen beszélgetni kezdene, megnyílna? Már ezen is gondolkodtam, de félek tőle.
Előre is köszi a válaszokat :)
Szerintem nyugodtan menj oda s próbálj beszélgetést kezdeményezni, ha szeretnél! Ha ők elküldenek vagy bunkók vagy hasonló, akkor meg meg sem érdemlik, hogy szóba állj velük! :) A kérdés végére pedig, örülnék ha csendesebb osztálytársam odajönne beszélgetni vagy hasonló! :)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!