Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Unalmas az életem? Mi a baj...

Unalmas az életem? Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogyha bekerülök egy új közegbe (pl. osztályba vagy munkahelyre) nem tudok megnyílni, nem tudok kapcsolatokat kialakítani, lényegében csak egymagam vagyok. 22F

2022. szept. 7. 14:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
És hol jön ebből, hogy unalmas az életed?
2022. szept. 7. 14:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem, amikor ilyen bőven kifejtik az emberek a kérdéseiket, de azt még ennél is jobban szeretem, amikor maga a kérdés nem igen kapcsolódik a kifejtéshez.
2022. szept. 7. 14:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ennek semmi köze az unalomhoz.

Én se voltam soha egy szociális atombomba, mégsem tudom már a napját sem, mikor unatkoztam utoljára.

2022. szept. 7. 14:31
 4/14 A kérdező kommentje:
Hogy mások szerint unalmas lehet-e, akik éppen ott vannak velem abban a közösségben. Furcsának találnak, és nem ritka, hogy kritizálnak is. Éveken keresztül, pl. egy iskola alatt így nem könnyű. Hogyan lehet ezen változtatni?
2022. szept. 7. 14:36
 5/14 anonim ***** válasza:
98%

Úgy lehet ezen változtatni, ha egy kicsit elkezdesz érdeklődni mások iránt. Pl.:

- aki beteg volt és visszajön , felteszel több kérdést arról, hogy egészen jól van-e, mennyire volt rosszul, mit javasolt a doki, stb.

- aki nyaralni volt, tőle is kérdezhetsz, szép idő volt-e, hosszú volt-e az út, jól sikerült-e a nyaralás.

-Akinek iskolás gyerekei vannak: milyen volt a sulikezdés? Nehéz-e belerázódni? Van-e elég tanár az iskolában? Ha új sulit kezdtek, hogy tetszik-e, milyenek a tanárok, osztálytársak.

Én ilyen érdeklődő vagyok és ezért mindenki imád, miközben az én magánéletemről nem beszélünk, vagy csak igen keveset, nem szeretném, ha megtudnák, hogy jobbak az életkörülményeim, stb., ne legyenek irigyeim.

Az emberek imádják a kérdéseket, hiszen mindenkinek a saját élete a legfontosabb és imádnak beszélni róla.

Jó kérdésekkel lányoknál is jól be lehet vágódni. Ugyanez a helyzet a randikon, nagy sikerem van, ha a lányról kérdezek, de nem tapintatlanul, hanem olyanokat, hogy van-e kedvenc színésze, énekese, stb. Melyik a kedvenc színe. A lányok is imádják, ha kifejthetik valamiről a saját nézetüket, véleményüket.

Próbáld ki!

2022. szept. 7. 15:57
 6/14 anonim ***** válasza:
13%

Nem hiszek neked.

Az van amit akarunk.

Ha valaki mást mond mit amit csinál az hazudik,még onmagának is.

Erre a kérdezős idiotsra ne halgass,pont az ilyen felszines szociopaták miatt szenvedsz akik kielégítik a többi ember antiszociális hajlamait.

Ez kb olyan mintha vki prosti lenne,vagy csak bizalmat akar ébreszteni másokban h aztán visszaélhessen.Mondom szociopata!

Én is szenvedek teso,pedig nem egy suliban es nem egy munkahelyen voltam.

Aki keres az talál.

Keress olyan embereket akik érdekes számodra.

Az én következő jelöltjeim azok afrika törzsei.

Bár abban hiszek h egy nap még egybegyujtom az internet magànyosait.

Ez az uj népvándolrád kora.

Nem gazdasági vagy etnikai vagy vallási rendeződés hanem intelligenciai.

Addig is tanulj fiam,javaslom hamvas béla a társadalmon kivul c. Videóját.

Cheers

2022. szept. 10. 04:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

#3 az unalmas élet meg az unatkozás rohadtul nem ugyan az, csak szólok...

Egy gyári munkásnak lehet unalmas élete, de nem biztos hogy unatkozik.

Egy milliomosnak lehet nagyszerű élete, de amúgy meg qrvára unatkozik (Notch pl).

Amúgy én sem voltam szociális személy, utáltam parádézni mások előtt, ezért olyan emberekkel haverkodtam akik hasonlóak mint én, és tök jól elvoltam velük. Ha osztály, akkor ha nincs ilyen osztálytársad akkor barátkozz más osztályokból hasonló személyekkel. Munkahelyen is elég sokfajta ember szokott lenni. De míg osztályt nem nagyon választhatsz, addig munkahelyből sok van, ha a mostani rossz, keress másikat

2022. szept. 11. 18:53
 8/14 anonim ***** válasza:
61%

Fiatal munkaerőt keresünk:Lakásfelújítások,lakatosmunkák,hegesztés,glettelés,vakolás,stb.

Szerintem nem unatkoznál,lenne sok haver,és ha ügyes is lennél,jól is kereshetnél...

(ez itt a baj)vajon miért unatkozol XD

2022. szept. 15. 19:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Az 5-ös nagyon jól leírta hogyan lehet beszélgetni, ismerkedni. Persze néha kicsit uncsi meghallgatni mások ügyes-bajos dolgait, de mégis kerekedhetnek érdekes beszélgetések ls kedvelni fognak sokan, keresni fogják a társaságodat, alakulhat akár párkapcsolat is. Én is hasonlóan nyitottam az emberek felé, pedig gimis koromban zárkózott voltam. Sokkal könnyebb így az életem.
2022. szept. 23. 13:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A 6-os pedig egy beteg elme az írása alapján.
2022. szept. 23. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!