Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más van ilyen helyzetben,...

Más van ilyen helyzetben, hogy tulajdonképpen alig vagy semmi nem tartja itt ebben az életben?

Figyelt kérdés

Tegnap este néztem a plafont, a sötétben elalvás előtt. A munkanélküliségemre gondoltam, az elkövetkező válságra. Aztán a múltamra, hogy igazából semmi nem sikerült.

Barátnőt nem igazán tudtam szerezni. Sőt így 30+ évesen már a szex se izgat, inkább csak hogy megosszam valakivel a szeretetemet. Hogy valakit megöleljek. Teljesen androgünnek érzem magam.

Régen legalább voltak illúzióim ma meg már azok sem. Minden amit szépnek gondoltam az életben eltűnt, ködé lett, elpárolgott.Egyetlen célom most hogy munkát találjak és utána túlórával dolgozzak, hogy csak aludni érjek rá. Nincs saját családom, nincs barátnőm se karrierem.- A társadalmon meg azt veszem észre menyire közönyös, érdektelen. Csomó társkeresős applikáción vagyok túl, azért jobb napjaimon volt egy két randi is de mindig flegmák voltak a lányok.

Szóval így elgondolkoztam ezen az élet dolgon és arra jutottam, hogy egy nagy szívás, annak aki ráébredt vagy felébredt a valóságra. S ez nem szép. Sőt valójában az élet, ha úgy igazán szemügyre vesszük ronda, undok, hasztalan. Az ember megszületik majd meghal, közben ott szúrnak ki vele ahol lehet. Ez a nagybetűs élet. Régen volt valamiféle küldetéstudatom, hogy majd én, meg ki ha én nem! - de ez mára nincsen, elmúlt. Beleuntam mindenbe, nem vagyok pszichopata de unalmasan telik minden napom. A munkával legalább pénzt keresnék. Nem élvezem már a szexet (igen voltam hivatásosnál hogy egyáltalán legyen róla fogalmam hogy milyen), nem érdekel már semmi. Minden megfakult és üres. Annyira el van lehetetlenítve az ember ebben az országban...

2022. szept. 7. 09:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#10 voltam Németországban és Ausztriában is, ott jöttem rá, hogy a magyar emberekkel, és Magyarországgal van a bajom. A magyar emberek igazi mérgező emberek. Azért a legtöbb ember nem lelkibetegnek születik, mások teszik azzá. Én normális környezetben felépülök, van annyi önismeretem. Vannak kint rokonaim, legkezdőbb német szintre eljutok, és húzok el innen.
2022. szept. 15. 15:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Még egy gondolat, nézd meg melyek a világ legboldogabb országai, és Magyarország milyen helyen áll ilyen tekintetben. Ez amúgy bizonyítja, hogy innen el kell menni, igenis van köze az országnak a mentális állapothoz.
2022. szept. 15. 15:39
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
#12 "világ legboldogabb országai" haha, azok a statisztikák egy merő f*szság, nézz róla videókat hogy az ország lakói sem értik mi az isten boldog lenne benne, pl a Finnek, már egy ideje vagy voltak a legboldogabb ország, de a videókban sose értik az emberek ezt mi a francra alapozzák. Ott, ahol néha hónapokig a nap se jön fel és full sötétség van. Te is biztos baromi boldog lennél :D
2022. szept. 15. 18:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Panel Józsi és a random youtube kutatások biztos jobban tudják. Inkább valdd be, hogy nincs elég ambíciód elmenni innen. Ne húzd le a másikat a szar negatív hozzáállásoddal.
2022. szept. 15. 23:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!